Ereğli Fatih Koleji'nden 85 öğrenci mezun oldu

Zonguldak Ereğli Özel Fatih Ortaokulu 18. dönem mezunlarını Ereğli Büyük Anadolu Otel'de tertiplediği muhteşem bir törenle 85 öğrencisini uğurladıMezun öğrencilerin söylediği birbirinden güzel koro ve solo şarkılarıyla başlayan program,...

Google Haberlere Abone ol
Ereğli Fatih Koleji'nden 85 öğrenci mezun oldu

Zonguldak Ereğli Özel Fatih Ortaokulu 18. dönem mezunlarını Ereğli Büyük Anadolu Otel'de tertiplediği muhteşem bir törenle 85 öğrencisini uğurladı

Mezun öğrencilerin söylediği birbirinden güzel koro ve solo şarkılarıyla başlayan program, gitar, keman, piyano dan oluşan müzik dinletisi, şiirler ve 'Hey gidi günler' adlı sinevizyon gösterileriyle devam etti. Programa mezun öğrencilerin yüz değişim animasyon çalışması ve Barış Manço'nun " el salla" şarkısına çekilen klibi katılımcılardan büyük ilgi gördü. Veliler adına ve mezunlar adına konuşma, mezun öğrencilerin 7.sınıf öğrencilerine bayrak ve flama devir teslim töreni, okul birincilerinin birincilik kütüğüne şilt çakmalarının ardından, gecenin finaline yaklaşılırken tüm öğretmenler ve öğrenciler tarafından mezuniyet pastasının kesilmesi ile sevinç zirveye çıktı. Mezuniyet pastasının ardından okul yönetim kurulu üyeleri, ortaokul ve lise müdürleri tarafından öğrencilere mezuniyet plaketleri ve resim albüm takdimi yapıldı. Mezun öğrencilerin yetişmelerinde emeği geçen rehber öğretmenlere Fatih Koleji okul müdürü Sadi Yanık tarafından teşekkür plaketi verildi ve ardından hep beraber kapanış şarkısı söylendi.

Okul müdürü Sadi Yanık gece ile ilgili yaptığı konuşmasında "Sevgili öğrencilerim; hayatınızın önemli dönemeçlerinden birini yaşadığınız bu günde, sizlere insan olmanın evrensel değerlerini öğretmeye ve kazandırmaya çalıştığımız okulumuzdan, mezuniyetinizin buruk sevincini yaşıyoruz. Bugün emaneti doğru hedefe ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığımız gündür." dedi.

Mezuniyet törenine katılan tüm katılımcılara mezuniyet pastası ikramı yapıldı. Ardından mezun öğrenciler aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirildi.

CİHAN

Yorumlar