Ereğli' de iki ayrı kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen 2 ayrı kazada 5 kişi yaralandı, 1 kişi de hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Ereğli' de iki ayrı kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen 2 ayrı kazada 5 kişi yaralandı, 1 kişi de hayatını kaybetti. Kazada yaralananlar Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastanelerde tedavi altına alındı.

    Ereğli Zonguldak Karayolu'nun Soğanlısuyu rampalarında direksiyon hakimiyetini kaybeden 67 LP 830 plakalı hususi otomobil sürücüsü İlyas Çevik (60), rampalarda inişe geçtiği sırada aracın sol ön lastiğinin patlaması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek dönmeye başladı. Otomobil bariyerlere çarptıktan sonra durabildi. Araç içerisinde bulunan ve kazada yaralanan Selami Teke (38) Şerife Çevik (65) Arzu Çevik (23) ve Sevim Çevik (43) olay yerine gelen ambulans ile özel hastane ve Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü İlyas Güney, " Buradan 4 ile normalde geliyorduk. Lastik gümleyince bariyerlere vurdu araba." dedi.
    
    Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri (AFAD) ve Zonguldak Bölge Trafik ekiplerinin geldiği kaza ile ilgili hazırlanan tutanakların ardından hurdaya dönen otomobil çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırıldı.

    Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

    Diğer yandan Zonguldak Ereğli karayolu Ören mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken bir kişi de hayatını kaybetti. Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden 67 DS 792 plakalı hususi otomobil sürücüsü Metin Doğan (43) otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil park halinde ki 67 K 9158 plakalı TIR' a mazot koyan sürücü Hayrettin İyiyazcı'ya çarptı. Otomobil ile TIR arasında sıkışan sürücü, otomobil sürücüsü ile birlikte ağır yaralı olarak Devlet Hastanesi ve özel hastaneye kaldırıldı.

    Özel hastanede tedavi altına alınan TIR sürücüsünün yağılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, diğer sürücü Metin Doğan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. CİHAN

Yorumlar