Ereğli' de 66 köy yolu kapalı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 66 köy yolunun kapandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Ereğli' de 66 köy yolu kapalı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 66 köy yolunun kapandığı belirtildi. Ereğli Kaymakamı Kaymakam Çay, yolların açılması için 5 ekibin çalışmasına devam ettiğini söyledi.

Ereğli'de 2 gündür etkili olan kar yağışı köy yollarının kapanmasına neden oldu. Kar yağışı sonrasında kapanan yolları Özel İdare Müdürlüğü ekipleri tarafından açılmaya çalışılıyor. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, şu ana kadar 66 köy yolunun kapalı olduğu belirtirken, ekiplerin çalışmasına aralıksız olarak devam ettiği kaydetti.

Çay açıklamasında "Sabah bana iletilen, dün bilindiği üzere yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarımız devam etti. 5 ekip olarak. Ancak yoğun kar nedeniyle bir taraf açılırken diğer taraftan kapanmasına neden oldu.Sabah biraz dinlendikten sonra tekrar ekiplerimiz şu anda da çalışmalarına devam ediyor. Sabah bana iletilen 66 köy yolunun kapalı olduğuydu. Bununla ilgili olarak 5 ekip çalışmasına devam ediyor. En kısa zaman da kapalı olan köy yollarını açmaya çalışacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar