Ereğil MHP İlçe Teşkilatı yeni yönetimini tanıttı

Zonguldak Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) yeni yönetimi basının karşısına çıktı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Talat Şeker "MHP olarak seçimlerde büyük bir ivme kazandık. Amacımız bunu daha da arttırmak. Bunun içinde...

Google Haberlere Abone ol
Ereğil MHP İlçe Teşkilatı yeni yönetimini tanıttı

Zonguldak Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) yeni yönetimi basının karşısına çıktı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Talat Şeker "MHP olarak seçimlerde büyük bir ivme kazandık. Amacımız bunu daha da arttırmak. Bunun içinde genişletilen yeni yönetimimiz bugünden itibaren çalışmalara başlamıştır" dedi.

İlçe başkanlık binasında yapılan toplantıya yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çıkan MHP İlçe Başkanı Talat Şeker, " 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idariler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli’de çok başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Arzu ettiğimiz tam sonuçları yakalayamasak da rakamlar üzerinden baktığımız zaman Ereğli Belediyesi'nde bir önceki seçime göre Ereğli Belediye Başkanlığı ve belediye meclis üyeliğinde yüzde 300, yüzde 440 oy artışımız söz konusu. Yine aynı seçimlerde il genel meclisi sonuçlarında yine bir önceki seçimlere göre 2011 genel seçimlerine göre yüzde 100'lük bir oy artışımız söz konusu. Fakat bizim başarı olarak bir önceki seçimlere göre bunu kabul etsek de arzu ettiğimiz başarı bu değildir. Ereğli’nin sosyal ekonomik kültürel yapısında eksik kaldığımız yerleri tamamlamak ve partimizi büyüterek biliyorsunuz 10 Ağustos 2014 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve arkasından 7 Haziran 2015 yılında yapılacak genel seçimlere Ereğli ilçe teşkilatımızı daha iyi hazırlamak ve bu seçimlerde başarıya ulaşmak adına Ereğli ilçe başkanlığımız benim başkanlığımda tekrar yeni yönetim oluşturmuştur. Bugün Ereğli MHP görev dağılımı ve yönetim kurulu üyeliklerini sizlere tanıtmaya çalışacağım." dedi.

Talat Şeker, konuşmasının ardından yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. CİHAN

Yorumlar