Erdoğan'ın Uçağı Havada İki Tur Attı

Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yaşanan arıza nedeniyle pist kapandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağı havada iki tur atmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'ın Uçağı Havada İki Tur Attı

Suudi Arabistan Havayolları'na ilişkin bir yolcu uçağı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi esnasında meydana gelen hidrolik bozukluk nedeni ile pistte kaldı. Olay nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı takribî yarım saat uçuşlara kapatıldı. Ankara'dan İstanbul'a gelen C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağı da havada iki tur atmak durumunda kaldı

Medine-İstanbul seferini oluşturan Suudi Arabistan Havayolları'na ilişkin yolcu uçağı saat 22.30 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Bu sırada uçakta hidrolik bozukluk meydana geldi. Arıza nedeni ile uçak pistin ortasında kalırken, Sabiha Gökçen Havalimanı takribî yarım saat iniş ve kalkışlara kapatıldı.

UÇAKLAR HAVADA TUR ATTI

Havalimanına iniş yapamayan uçaklar havada tur atmak durumunda kaldı. Hidrolik bozukluk nedeni ile pistin ortasında kalan Suudi uçağı çekilirken, havalimanı saat 23.00 itibarıyla tekrardan uçuşlara açıldı.

ERDOĞAN'IN UÇAĞI DA HAVADA 2 TUR ATTI

Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlara kapatılmadan 10 dakika önce, C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da hususi uçak ANA ile Ankara'dan Sabiha Gökçen'e doğru yola çıkmıştı. Erdoğan'ın uçağı, havalimanı uçuşlara açıldıktan 18 dakika sonra piste iniş yaptı. Erdoğan'ın uçağının da pistin kapalı olması nedeni ile havada 2 tur attığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve benzeri Emine Erdoğan, havalimanından Üsküdar Kısıklı'daki evlerine devinim etti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar