Erdoğan'ı Eleştiren Arınç'a Sert Tepki: Çabuk Unuttuk Kefeni

Bülent Arınç'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzleme Heyeti'ne ilişkin eleştirilerine yönelik sözlerine AK Parti'den sert tepkiler geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'ı Eleştiren Arınç'a Sert Tepki: Çabuk Unuttuk Kefeni

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzleme Heyeti'ne ait 'Benim haberim yok, doğru da bulmuyorum' eleştirilerine yönelik, 'Haberinin olmaması olası değil, Cumhurbaşkanımız her şeyi aşırı iyi bilmektedir. Ülkeyi yöneten hükümettir, mesuliyet da hükümettedir. Açıklamalarını doğru bulmuyorum.' demişti.

Arınç, Ankara'ya bomba benzeri düşüş gösteren bu izahatlarından 1 gün sonra gene konuştu ve art adım atmayarak yeni bir çıkışta daha bulundu: 'Davutoğlu'nu her çeşitli tehlikeye karşı savunurum. Unutmayın bu ülkede bir hükümet var.' Bu sözlerden sonra bütün gözler Ankara'ya ve İzleme Heyeti hakkında sürece çevrildi.

AK PARTİ TEPKİLİ

Arınç'ın bu sözleri AK Parti arasında hoş karşılanmadı. Pek aşırı vekil katı tepkide bulunurken, 'Çabuk unuttuk kefeni' eleştirileri geldi.

BURHAN KUZU: ERDOĞAN BU İŞİN BAŞ MİMARI

Tepki gösterenlerden bir tanesi bulunan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, 'R.T.Erdoğan bu işin kafa mimarıdır. Çözüm sürecinin kafa aktörü 'bu benim siyasal hayatıma mal olsa dahi vaz geçmeyeceğim bir projedir' diyen şahsiyet R.T. Erdoğan'dır. Çözüm Süreci için R.T.Erdoğan ben gerekirse 'Baldıran Zehirini İçerim' demişti. Bu laftan daha güzel bir laf edilemez.' ifadelerini kullandı.

İstanbul Milletvekili, Bülent Turan da 'Çözüm sürecinin mimarı, hepimizin de bildiği benzeri Erdogan'dır. Süreç bugüne gelmişse aldığı risk sayesinde. Ne çabuk unuttuk giydiği kefeni!' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar