Erdoğan'dan, İhsanoğlu'na: Halka hizmetle yakından uzaktan alakası yok

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun siyasetle, halka hizmetle yakından uzaktan alakası olmayan bir isim olduğunu kaydetti.AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan, İhsanoğlu'na: Halka hizmetle yakından uzaktan alakası yok

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun siyasetle, halka hizmetle yakından uzaktan alakası olmayan bir isim olduğunu kaydetti.

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tokat mitinginin ardından Erbaa ilçesinde vatandaşlarla iftar yaptı.

İftar sonrası konuşan Erdoğan, CHP ve MHP'ye yüklendi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile Bahçeli'nin cumhurbaşkanı adayını kimseyle istişare etmeden belirlediklerini ileri sürdü. Erdoğan, "İkisi kafa kafaya verdiler, başka kimsenin haberi yok, adaylarını belirlediler. Şimdi aralarında sıkıntı büyük. Zaten öyle bir güçleri olsaydı içlerinden birini çıkarırlardı. Siyasetle, halka hizmetle yakından uzaktan alakası olmayan bir isim tespit ettiler." dedi.

Sözü yerel seçimere getiren Erdoğan, "Tokat'ta AK Parti 12 belediyenın tamamını aldı. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde Tokat'a gelememiştim fakat sözüm vardı şimdi geldim" dedi.

"ERBAA'DAN REKOR OY BEKLİYORUM"

Erdoğan, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erbaa'dan, tüm Türkiye'ye örnek olacak rekor bir netice beklediğini söyledi. Başbakan Erdoğan "Bu rekor neticeye var mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Maşallah, Allah nazardan saklasın" diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar