Erdoğan'a küfreden kocasına boşanma davası açtı

F. adlı kadın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a küfrettiği için uyardığı 14 yıllık eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'a küfreden kocasına boşanma davası açtı

Koca konusu için eşine şiddet uyguladığı suçlamasıyla 4.5 sene hapis istemiyle açılan dava sürüyor. Boşanma davası da karşılıklı suçlamalarla devam ediyor.  

Dava dosyasına kıyasla çift içerisinde uzun vakitten bu güne süren geçimsizlik son senelerde zirveye çıktı. İfadelere ve dava dilekçelerine kıyasla 14 yıllık evli bulunan çift, 15 Haziran 2014 akşamı olup bitenleri izliyordu. Dönemin Başbakanı Erdoğan’ın sözlerini içeren bir haber esnasında çift içerisinde şiddetli bir kavga çıktı. Ardından çift karakolluk oldu.

Devlet memuru F., ifadesinde vakayı şöyle anlattı:   

''EŞİM AYAĞIMA TEKME ATTI''

“Eşim cemaat mensubudur, maddi ve manevi tüm desteğini cemaat için harcamaktadır. Son günlerde Başbakan’ın eleştirileri itibarıyla eşim bu hale fazla fazla kızmakta ve Başbakan için küfürler söylemektedir. Eşimin Başbakan’a küfür etmesine ben karşı çıktığım için son günlerde aramızda bu konudan ötürü tyükselişmalarımız olmaktadır. 15 Haziran 2014 günü 19.00 dolaylarında evimizde iken eşim gene tıpkı davranışını gösterince ben de ona karşı çıktım, tyükseliştık. Bu sırada eşim sol bacağıma katı bir biçimde tekme attı. Ayağım eşimin ayağı ile kanepe içerisinde sıkışıp yaralandım. Olay bu biçimde sona erdi. Oğlum ile ortak hastaneye gidip tedavimi yaptırdım. Olay esnasında eşim bana hakaret etti. Eşimden şikâyetçi değilim; Önlem kararı verilmesini de istemiyorum.”

Koca ise eşinin suçlamalarını reddederek, eşine tekme atmadığını; eşinin ayağını kanepeye çarptığını söyledi. Olaya tanık bulunan oğlu da babayı doğruladı. Savcılık ise bu suç şikâyete bağlı olmaması nedeniyle sıhhat raporunu dikkate alarak res’en tahkikat başlattı
ve B. konusu için “kasten yaralama” suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Olayın arkasından çift karşılıklı suçlamalarla birbirlerine boşanma davası açtı. Çiftin dilekçelerinde de hususi yaşama ait sorunlarının yanı dizi politik görüşlerinin çatışıyor olması da geçimsizliklerine gerekçe şekilde gösterildi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar