Erdoğan'a göre AKP'den başka herkes sokakları karıştırmak istiyor

Gezi eylemlerinde ağaç ve çevrenin bahane olduğunu ileri süren AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Çevre bahaneydi, gerisi çok şahaneydi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'a göre AKP'den başka herkes sokakları karıştırmak istiyor

Gezi eylemlerinde ağaç ve çevrenin bahane olduğunu ileri süren AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Çevre bahaneydi, gerisi çok şahaneydi. Ne oldu? Güzel neticeler mi alındı? Yaktılar, yıktılar, molotoflarla... Molotoflarla demokrasi gelir mi? Demokrasinin yolu sandık." diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te halka hitap etti. Konuşmasında yine 'Pensilvanya' diyerek Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hizmet Hareketi'ne hakaretler sıralayan Erdoğan, ilginç benzetmeler yaptı. Pensilvanya'nın CHP ile MHP'nin ise hem CHP, hem Pensilvanya ile birlikte hareket ettiğini öne süren Erdoğan, şöyle konuştu: "Pensilvanya'nın kuyruğuna takılıp sokaklar umut mu olur? Pensilvanya CHP ile CHP de Pensilvanya ile birlikte hareket ediyor. MHP ise hem CHP ile hem Pensilvanya ile birlikte hareket ediyor. Marjinal sol örgütler, anarşistler, vandallar, bu MHP ile CHP ile Pensilvanya ile BDP ile sokakları karıştırmak istiyor. Biz bunların hesabını soracağız."


CİHAN

Yorumlar