Erdoğan: Yeni ses kayıtları çıkacakmış; korkmuyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni ses kayıtlarının çıkacağı yönünde söylentiler olduğunu ancak bunlardan korkmadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Yeni ses kayıtları çıkacakmış; korkmuyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni ses kayıtlarının çıkacağı yönünde söylentiler olduğunu ancak bunlardan korkmadıklarını söyledi. Erdoğan, “Şimdi diyorlar ki yeni ses kayıtları çıkacak. Yeni montajlar çıkacakmış diyorlar. Ben de diyorum ki, elinizde ne varsa buyurun servis edin. Biz, bunlardan korkmadık ve asla korkmayacağız.” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen Giresunlular gecesine katıldı. Törene; Başbakan ve eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra, Sağlık Bakanı Mehmet müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, milletvekilleri, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş ile vatandaşlar katıldı.

Gecede konuşan Başbakan Erdoğan, internete düşen ses kayıtlarına değindi. Yeni ses kayıtlarının çıkacağı yönünde söylentiler olduğunu belirten Erdoğan, “Şimdi diyorlar ki yeni ses kayıtları çıkacak. Yeni montajlar çıkacakmış diyorlar. Ben de diyorum ki elinizde ne varsa buyurun servis edin. Biz, bunlardan korkmadık ve asla korkmayacağız. Hiç kimse de bunlardan korkmasın. Gazeteciler, işverenler, bürokratlar, siyasetçiler bunlardan korkmasın.” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti: "Türkiye üzerine kirli hesaplar yapanlar, alçakça tuzaklar kuranlar, haince saldırılar düzenleyenler bir şeyi unutuyorlar. Bu ülke dualar üzerine kurulmuş bir ülkedir. Bu ülke şehitlerin kanı üzerine kurulmuş bir ülkedir. Her karışında şehitlerimizin kanı olan bu ülkeyi hiç kimse hem de montaj kasetlerle, son derece kirli oyunlarla, planlarla yıpratamaz, bu ülkenin istikametini bozamaz."

ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI YAPIMINA NİSAN AYI SONU BAŞLANACAK

3. havalimanı ihalesiyle ilgili müteahhitlerin içeri atılmaya çalışıldığını iddia eden Başbakan Erdoğan, havalimanı yapımının önünün kesilmesinin hukuka aykırı olduğunu söyledi. Havalimanının yapınına başlanacağı tarihi de veren Erdoğan, “Kardeşlerim, tarih 2013 Mayıs. Türkiye dünyada yeni bir döneme imzasını atıyor, faizler düşüyor. Değerli kardeşlerim, birileri rahatsız oluyor. Devasa bir ihale ile devletin cebinden bir kuruş çıkmadan 46 milyar dolara senede 150 milyon insanın gidip geleceği bir havalimanı ihale ediliyor. 20 yıl çalıştıracaklar, 20 yıl sonra devlete teslim edecekler. Hemen onun önünü kesmeye kalktılar. Bu havalimanını yapacak müteahhitlerimizi içeri almaya çalıştılar. Kim? Paralel yapı. Şimdi biliyorsunuz üç tane kafadar var. Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Pensilvanya. Bunlar vatansever değil be. Bunlar, bu milleti sevmiyorlar. Kesebilecekler mi? Hayır kesemeyecekler. Çünkü onun önünü kesmek hukuksuzluktur, kanuna aykırıdır. Gümbür gümbür orada dozerlerimiz çalışacak. Nisan ayının sonu Haziran başı tarih veriyorum. Onun önünü kesmeye çalışanlar gelecekte de bizi ezecekler. Ancak öyle bunun önünü kesebilirler. Biz, gezicilere burayı feda edemeyiz.” diye konuştu.

ODTÜ’DE DE BAĞIRDILAR ÇAĞIRDILAR AMA 8 AYDA ODTÜ’NÜN ÖNÜNDEKİ YOL BİTTİ

Ortadoğu Teknik Üniversitesi önünden geçen yolla ilgili yapılan protestolara rağmen yolu 8 ayda bitirdiklerini ifade eden Başbakan Erdoğan, “Aynı şeyi Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde de yaptılar. Bağırdılar, çağırdılar, yaktılar, yıktılar. Ne oldu? 8 ayda ODTÜ’nün önündeki yol bitti. Kim kazandı? Türkiye kazandı, Ankara kazandı. Ne oldu, nerede molotofçular? Nerede o anarşistler? Nerede o Kılıçdaroğlu’nun sevgili yavruları? Öyle diyor. 'Başbakan onlara böyle böyle diyor' dedi. Bizim sevgili yavrularımız elinde molotofla, taşla, sopayla dolaşmıyor. Bizim sevgili yavrularımız tablet bilgisayarlarla, kalemle, kitapla dolaşıyor.” ifadelerini kullandı.

SARIGÜL İSTANBULA YENİ GELMİŞ HERHALDE BİLMİYOR BU İŞLERİ

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün Haliç’deki Yenikapı-Taksim metro hattının İstanbul silüteni bozduğu yönündeki sözlerini eleştiren Başbakan Erdoğan, “Artık baktılar ki Türkiye terör belasından uzaklaşmaya başladı. Acaba Türkiye’yi nasıl karıştırırız. Taksim’de 12 tane ağaçtan bahsettiler. Haliç, dünyanın en önemli çevre projelerindendir. Öğrendik ki CHP’nin belediye başkan adayı da oraya balık avlamaya gitmiş. Herhalde İstanbul’a yeni geldi bilmiyor bu işleri. Kalkmış Kadir beyin şu anda inşa ettiği Taksim-Yenikapı metrosunun Haliç geçişindeki o köprü varya diyor ki, 'İstanbul’un silüetini bozuyor.' Dolayısıyla ben belediye başkanı olursam onu yıkacağım diyor. Şimdi buna iyi bir ders sandıkta verilmez mi? Bunun başındaki zat, geçen seçimlerde biliyorsunuz oda belediye başkanı adayıydı. Aldı adres olarak Kağıthane’de bir yer gösterdi. Sonra nereden seçime giriyorsunuz, nerede oyunuzu kullanacaksınız diye sorduklarında Kağıtttepe dedi. Bu Kılıçdaroğlu böyle bir adam. Sonra oy da kullanamadı. Bunlara 3 tane koyun teslim edin kaybedip öyle gelirler. Demokratik hakkını, oyunu kullanma hakkını belediye başkan adayı kaybederse, ailesi kaybederse bu ülkeyi nasıl teslim edersin.” dedi. CİHAN

Yorumlar