Erdoğan: Yarınki Programı Öncesi Ölümü Düşündürücü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un yarınki Bursa programı öncesi ölmesinin düşündürücü olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Yarınki Programı Öncesi Ölümü Düşündürücü

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, meşhur sanatçı Erol Büyükburç'un ölümü üstüne izahat yaptı. Erdoğan, Büyükburç'la ilgili, 'Özellikle de yarınki bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür' dedi.

Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırlayan Erdoğan yaptığı görüşme sonrası matbuat mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Erol Büyükburç'un ölümüne yer veren Erdoğan, Büyükburç'a Allah'tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi.

'HENÜZ BU İŞİN NETİCESİNİ ALAMADIK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı izahatda şu ifadeleri kullandı:

'Bizim pop müziğinde kıymetli sanatçımız Erol Büyükburç'un bugün evinde ölü şekilde bulunduğuna dair haberi aldık. Bundan ötürü hüznümüz var. Kendisine rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Özellikle de yarınki bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür. Şu anda güvenlik güçlerimizden henüz bu işin neticesini almadık. Nedir, ne değildir... Bu bir adli tıp konusudur. Adli tıp incelemelerini yapacaktır, ondan sonra da bizlere lüzumlu bilgiler bu konuyla ilgili verilecektir'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar