Erdoğan: Son duyuruya kadar devam edin

Ankara'da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlere duyuru yapacağımız son ana kadar meydanlardan ayrılmayın" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Son duyuruya kadar devam edin
Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlere duyuru yapacağımız son ana kadar meydanlardan ayrılmayın" dedi. 

Erdoğan, buradaki konuşmasında, "İmansız olan yürek sinede yüktür" diyerek darbeye karşı direnen halkın iman dolu olduğunu söyledi. 

"Diyorum ki safları sık tutun" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zafere şüphesiz inananlarındır. Hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullah Gülen'in son videsouyla ilgili olarak ise, "Seviyesiz, terbiyesiz" dedi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 

"Bu yürüyüş son duyuruyu yapana kadar devam etmeli. Bir olacağız, iri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Biz sadece rükuda eğiliriz. Kula kulluk yok, kula kul olanlar Pensilvanya’da. Hâlâ utanmadan, sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. 

Şu anda benim vatandaşıma, bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere dik duruşuyla cevabını verdi ve bu dayanışmamız devam edecek. Bu duruşumuz devam edecek. Diyorum ki safları sık tutun. Zafer inananlarındır. Ülkemizin 81 vilayetinde bu yürüyüşü devam ettiren vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu millet yüce bir millet, güçlü bir millet. Allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Ve dik duruyoruz, dikleşmiyoruz ve değerli kardeşlerim, sadece hakkın huzurunda eğiliyoruz ve Allah yar, yardımcısı olsun."

Yorumlar