Erdoğan rakam verdi: 134 çocuk dağa kaçırıldı

PKK'nın son dönemlerde yaptığı çocuk kaçırmalarını anlatan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütünün 134 çocuğu dağa kaçırdığını açıkladı.     Ağrı'da halka hitap eden Erdoğan,...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan rakam verdi: 134 çocuk dağa kaçırıldı

PKK'nın son dönemlerde yaptığı çocuk kaçırmalarını anlatan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütünün 134 çocuğu dağa kaçırdığını açıkladı.

    Ağrı'da halka hitap eden Erdoğan, Diyarbakır'da çocukları kaçırılan annelerin günlerdir oturma eylemi yaptığını hatırlattı. PKK terör örgütünün adını anmayan Erdoğan, "134 yavru dağa kaçırıldı. Kimler kaçırdı? Biliyorsunuz değil mi? Ben dün grup konuşmamda söyledim ve BDP'ye HDP'ye seslendim, 'bu çocukları siz getireceksiniz' dedim. Çünkü bunlar o adresleri gayet iyi biliyor. Getirmemeleri halinde, teslim etmemeleri halinde, iktidar olarak B planımızı, C planımızı uygulamaya koyacağız. BDP, HDP zaman zaman gidip alıp geliyorlar ya. Nasıl alıyorlar? İşbirliği içindeler ya onun için. Bizler kimin ne yaptığını, her şeyi biliyoruz. Doğubayazıt'ta kaçırılan 6 taşeron işçiyi de getirecekler. Neymiş? Vahit Kiler, devlete vergi veriyor ya onlara da verecekmiş. Hale bak ya? Bunları nereye soksan girer. Mafya mı, terör mü, eşkiya mı, ne dersen hepsi bunlarda var. Alın teri dökmeden, hizmet vermeden haraç istiyor haraç. Bana da vereceksin diyor. Arkadaşıma söyledim; kesinlikle vermeyeceksin dedim. Bu mücadele haysiyet ve onur mücadelesidir." açıklamasında bulundu.

CİHAN

Yorumlar