Erdoğan: PYD'nin sonu da PKK gibi olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram mesajında bütün terör örgütlerine karşı kararlı mücadele edeceklerini belirterek, PYD'nin sonunun da PKK gibi olacağını söyledi

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: PYD'nin sonu da PKK gibi olacak
Sonhaberler / Haber Merkezi 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında şu anda terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin altını çizen Erdoğan, bütün terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini söyledi. Erdoğan, PYD'nin de PKK gibi hüsrana uğrayacağını, IŞİD'in Türkiye'de eylem yapamayacak hale getirileceğini ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı mesajından öne çıkan satırbaşları şöyle: Bugün Türkiye, 15 Temmuz sabahı olduğundan çok daha güçlü, çok daha kararlı, çok daha dinamiktir. Milletimiz, kendi iradesini hiçe sayan, darbeyle, terörle, şiddetle ülkesine boyun eğdirebileceğini, devletini ele geçirebileceğini sananlara açık bir mesaj vermiştir. Bu tür niyetlerle yola çıkanlar, artık bilmelidirler ki, karşılarında 570 bin kişilik ordusuyla, 260 bin kişilik polisiyle birlikte, 7’den 70’e 79 milyonluk milletiyle bir Türkiye’yi bulacaklardır.

Ülke ve millet olarak bekamızı tehdit eden tüm örgütleri, arkalarında kim olursa olsun, yok etmek için ne gerekiyorsa yapmaktan bizi kimse alıkoyamaz.
 

Yorumlar