Erdoğan mitingi için yollar erken kapanınca trafik çileye dönüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 16.00’da miting yapacağı Bursa’da sabah saatlerinde bazı yollar miting sebebiyle ulaşıma kapanınca trafik çileye dönüştü.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan mitingi için yollar erken kapanınca trafik çileye dönüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 16.00’da miting yapacağı Bursa’da sabah saatlerinde bazı yollar miting sebebiyle ulaşıma kapanınca trafik çileye dönüştü. Vatandaşlar, mitingin akşam saatlerinde olmasına rağmen saat 08.00 itibariyle yolların kapanmasına tepki gösterdi.

Sabah saatlerinde işlerine gitmek için yollara düşen Bursalılar, miting sebebiyle kapanan yollar sebebiyle büyük şaşkınlık yaşadı. Mitingin yapılacağı Gökdere Meydanı’na çıkan Gökdere Caddesi ulaşıma kapanınca ana güzergahlarda uzun araç kuyrukları oluştu. Sabah saatlerindeki yoğunluğun ardından yolların kapanmasının daha uygun olmasına rağmen yetkililerin erkenden kapama yolunu tercih etmesine tepki gösteren vatandaşlar, araç kuyruğu uzayınca çareyi yürüyerek gitmekte buldu. Öğrenciler de aksayan trafik sebebiyle okul ve dershanelere gitmekte geç kaldı.

BELEDİYE EKİPLERİ ÇANAKKALE AFİŞLERİNİ YIRTTI

Başbakan Erdoğan'ın mitingin yapılacağı Gökdere Caddesi'nde ise belediye ekipleri hummalı bir çalışma yapıyor. Metro viyadüğünün altındaki duvara yapıştırılan Çanakkale 18 Mart Zafer Bayramı afişleri çevre kirliliği sebebiyle ekiplerce yırtıldı. Bazı ekipler, afişleri kazırken bazıları da cadde üzerinde detaylı temizlik çalışması yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi de mitingden 4 saat önce ile sonrasına kadar metro seferlerinin belirli istasyonlarda yapılmayacağını duyurdu. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Saat 11:30 ile 18.30 arasında Bursaray Demirtaşpaşa-Gökdere ve Davutdede İstasyonları arasında tren işletimi yapılmayacak. Bu süre içinde isteyen vatandaşlar otobüslerle ücretsiz taşınacak. Emek ve Üniversite yönünden gelen trenler Demirtaşpaşa İstasyonu’ndan, Arabayatağı yönünden gelen trenler de Davutdede İstasyonundan geri dönecek. Emek ve Üniversite yönünden gelen yolcular diledikleri taktirde Osmangazi İstasyonunda inerek S1hattı (Kent Meydanı- Siteler) ile; Arabayatağı yönünden gelen yolcular da diledikleri taktirde Yüksek İhtisas İstasyonunda inerek S2 hattı (Siteler-Kent Meydanı) ile ücretsiz olarak taşınacak." denildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingi sebebiyle Bursa'da bugün şehiriçi bazı güzergahlar 11 saat süreyle ulaşıma kapandı. Saat:08.00 ile 19.00 arası ve miting süresince; Gökdere Meydanı ile Ankara yolundan Gökdere çıkışı, Atıcılardan Gökdereye çıkış, Haşimişcan Caddesi, Gökdere gidiş, Meydancık Çıkış, Gökdere'den Acemreis Cami lambalara kadar gidiş ve geliş, Meydancık - Gökdere istikameti iniş, Beyazıt Caddesi, Kurtuluş Caddesi Mahmutbey Caddesi istikameti araç trafiğine kapatıldı. CİHAN

Yorumlar