Erdoğan, Kalyoncu ailesinin mutluluğunu paylaştı

İstanbul'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun oğlu Mehmet Kalyoncu ile Gökçe Kasapoğlu'nun düğün törenine katıldı, çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Kalyoncu ailesinin mutluluğunu paylaştı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte İstanbul'a geldi. Özel ANA uçağıyla saat 22.20'de Ankara'dan İstanbul'a gelen Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş ve diğer ilgililer karşıladı.
Başbakan Erdoğan, havalimanından Grand Cevahir Otel'e geçti. Erdoğan, burada Kalyoncu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun oğlu Mehmet Kalyoncu ile Gökçe Kasapoğlu'nun düğün törenine katıldı. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birilikte katıldığı düğünde Kalyoncu ve Kasapoğlu çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Basına kapalı gerçekleşen düğün törenine, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İşadamı Ali Ağaoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da katıldı.
Düğün töreninde yaklaşık 1.5 saat kalan Erdoğan, buradan da Kısıklı'daki evine geçti.

Yorumlar