Erdoğan: İzleme Heyeti Olayına Olumlu Bakmıyorum

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmralı'ya gitmesi planlanan İzleme Heyeti ile ilgili 'Benim de haberim yok, ben bu olaya olumlu bakmıyorum.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: İzleme Heyeti Olayına Olumlu Bakmıyorum

Ukrayna ziyareti öncesi havalimanında izahatlarda bulunan C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzleme Heyeti tyükselişmalarıyla ilgili bomba izahatlarda bulundu. Erdoğan, 'Benim de haberim yok, gazetelerden takip ediyoruz. Ben bu vakaya müspet bakmıyorum. Birilerinin tatmini için bu işler yapılmaz.' dedi.

Erdoğan'ın izahatları şöyle:

'Ben gazetelerde okuyorum. Böyle bir şeyden benim haberim yok. Bu vakaya da ben müspet bakmıyorum. Başbakanlığım zamanında de Akil kişiler heyetinden bir grubun gitmesine nasıl bakarsınız dediklerinde bunu doğru bulmadığımızı o süre da söylemiştim. Aynı şeyi şimdi de söylüyorum.

'BİRİLERİNİN TATMİNİ İÇİN BU İŞLER YAPILMAZ'

'Bu işler istihbarat kuruluşları ile yürür. Bizler o çağda malum temsilcileri bulunan politik partiden 3 elemanı buraya gönderdik. Yine biz gönderdik. Hükümet şekilde gönderdik. Bu sayının 3'ten 5'e, 7'ye çıkması yada ayrı bir grubun oraya gitmesi neyi değiştirecek ki. Birilerini tatmin için bu işler yapılmaz. Bunun dışındaki süreç kendi çerçevesi içerisinde kalmalıdır. Yeni bir roman mı yazdırılacak. Bunları da İçten bulmuyorum.

Ayrıntılar gelecek...

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar