Erdoğan: Bu yapının içindekiler ihanetteler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit aileriyle buluştuğu toplantıda konuştu

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Bu yapının içindekiler ihanetteler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit aileriyle buluştu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada ağustos ayı içinde yaşanan tarihi olaylara değinerek, tarihteki önemli olayların unutulmaması gerektiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış konuşmasından sonra FETÖ operasyonlarına da değindi. Erdoğan, 15 Temmuz'dan sonra bu örgütle mücadele için büyük bir çaba harcadıklarını kaydetti. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle: FETÖ'nün silahlarını halka çevirmesi sırasında tarihin en büyük kenetlenmesini yaşadı. O gece her merşepten insanımızla darbecilerin karşısına dikildik. Vatandaşlarımız, tankların karşısına yüreklerindeki imandan, şahadete olan aruzalarıyla çıktılar. Uçaklarla da gelseler, tanklarla da gelseler milletimizin bu kararlılığını durduramadıları. 

Sadece bu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin çevresinde şehit edilen vatandaşımızın sayısının 29 olduğu ortaya çıktı. Sırf bayraklarına, vatanlarına sahip çıktıkları katledildiler. 

Avrupa Birliği birliği ile yaşadığımız krizlerin bir tarafında FETÖ var. Durum sadece Türkiye ile ilgili değil, elimize geçen şemalarda bütün dünyayı ele geçirmekten söz ediyorlar. Dostlarımız bunun farkında değil. 

Kimse kusura bakmasın, yok bu benim yakınımdır, bu benim akrabamdır. Çünkü biz bunların hesabını şehitlerimize veremeyiz. Gazilerimize veremeyiz. 

Yorumlar