Erdoğan: Bu adamlar hırsızdır, katildir, gaspçıdır, fasıktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ mensupları için "Katil, hırsız, gaspçı ve fasık" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Bu adamlar hırsızdır, katildir, gaspçıdır, fasıktır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Oda ve Borsa Başkanları'na hitap ediyor. Erdoğan, teşekkür konuşmasından sonra 15 Temmuz darbe girişimine değinerek konuşmasına devam etti. Türkiye'nin uzun yıllar boyunca bu tür girişimlere maruz kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunların sorgulanması gerektiğini söyledi. Dünyanın birçok ülkesinde buna benzer sıkıntılar yaşandığını belirten Erdoğan, Türkiye'nin birden fazla tehditle karşı karşıya kalan nadir ülkelerden olduğunu ifade etti. Erdoğan, Türkiye'nin bir taraftan birden çok terör örgütüyle mücadele ederken diğer taraftan bütün bu örgütlerin ortak noktasını taşıyan FETÖ ile mücadele ettiğini belirtti. 

"Bütün bunlarla bu milletin gücü ile mücadele etmeyi başardı. Bu milleti alnı öpülesi bir millet. Bu millet tankların altına yattı. Diyor ya siper gövdeni dursun bu hayasızca akın, benim milletim göğsünü siper etti" diyen Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle: Bu coğrafya bu mücadeleleri yıllardır sürdürüyor. Bu mücadelelerde zayıf kalırsak inanan topraksız vatansız kalırız. Bizim her zaman bir rabiamız var. 15 Temmuz bu milleti vatansız, bayraksız bırakma girişimidir. Çünkü bu ihanet çetesinin ne vatan, ne millet diye bir derdi yoktur. 

Değerli kardeşlerim daha noktayı koymuş değiliz. Bu daha virgüldür. Bu devam edecek. Rehavet yok. Çünkü bu kanser vakası farklı. Bu virüs her yere bulaşmış durumda. 

Bu adamlar katildir. Çünkü masumların kanlarına girdiler, masum insanları katlettiler.
Bu adamlar hırsızdır. Çünkü sınavlarla birçok insanın hakkını çaldılar. 
Bu adamlar gaspçıdır. Çünkü, iş adamlarından zorla himmet adı altında para topladılar. 
Bu adamlar haindir. Çünkü maşa olarak kullanılıyorlar. Yoksa o Pensilvanya'dakinin aklı o kadar çalışmaz. Üst akıl başka. Ne dediğimi anlıyorsunuz. 

Dün söylemeyi unuttum bugün buradan söylüyorum. Bu kitaplar yazıyormuş. Eserler yazıyormuş. Dün Diyanet İşleri Başkanımıza söyledim. Şunun kitaplarını Din İşleri Kurulu'na verin de bir inceleyin. Bunun kitaplarında bizim dinimizle ilgisi olmayan çok şeyler. Ve ondan sonra da FETO'nun günah galerisi diye bir kitap da siz yayınlayın. 

 

Yorumlar