Erdoğan: Biz hizmet siyaseti, CHP iftira siyaseti yapar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendilerinin hizmet siyaseti, CHP’nin ise iftira siyaseti yaptığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Biz hizmet siyaseti, CHP iftira siyaseti yapar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendilerinin hizmet siyaseti, CHP’nin ise iftira siyaseti yaptığını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, “İşte son zamanlarda yatıyor kalkıyor ne diyor. Yolsuzluk da yolsuzluk. İnanıyor musunuz? Yav söylenen şeyin kardeşlerim, bir astı astarı olur. Böyle bir şey yok. Ve sağlama basmadan yasaları anayasayı çiğneyerek adımlar atıyorlar.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii yanında düzenlenen seçim mitinginde konuştu. Mitingde, eşi Emine Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da Erdoğan’ın yanındaydı. Şemsiye altında kendisini dinlemeye gelen halka seslenen Erdoğan, “30 Mart demokraside bir milat olacak. Ama benim sizden bir ricam olacak. 22 gün bu gün de gitti 21 gün. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Durmak yok? Bu iş bitmiştir.” diye konuştu.

Kendilerinin hizmet siyaseti yaptıklarını ileri süren Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti: “Biz hizmet siyaseti yaparız. CHP iftira siyaseti yapar. İşte son zamanlarda yatıyor kalkıyor ne diyor. Yolsuzluk da yolsuzluk. İnanıyor musunuz? Yav söylenen şeyin kardeşlerim, bir astı astarı olur. Böyle bir şey yok. Ve sağlama basmadan yasaları anayasayı çiğneyerek adımlar atıyor. Kardeşlerim bakınız, 79 senede bu ülkede 6 bin 100 km bölünmüş yol yapıldı. Biz 10 senede 17 bin km bölünmüş yol yaptık. Bu kadar açık ortada. Cumhuriyet tarihinde toplam yapılan derslik sayısının yarıdan fazlasını, 205 bin derslik biz 10 senede yaptık.”

Türkiye’nin büyümeye devam ettiğini belirten Erdoğan, “Dünyada özellikle Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler ve yanında Amerika hepsinin büyüme hızı şu anda 1’in altında. 0,4 – 0,6 böyle. Türkiye 4. Türkiye büyüyor, gelişiyor. Bütün engellemelere, Gezicilere rağmen gelişiyor. Pensilvanyacılara rağmen gelişiyor. Bunlar o kadar ileriye gittiler ki, yavrularımızı evlerinden atıyorlar. Yurtlarından atıyorlar. Ve gece seansları yapıyorlar. Kaldırıyorlar kız çocuklarını gece seansı yapıyorlar. Ne seansı, beddua seanssı. Kime Başbakan’a, kime ailesine, kime bakanına, bakanlarına. Ne olacak kainatın imamı, televizyonlarda izlediniz. Kalkar da beddua sallarsa onun arkasından gelenler ne yapar aynısını yapar. Ve bununla da kalmadılar. Sevgili Peygamberimizi Miraç’tan indirip kamyonete bindirdiler. Kamyonetle bindirdiler yürüttüler. Böyle bir şey olabilir mi? Bunlar iyice istikametlerini şaşırmışlar. Bunlar akıllarını kiraya vermişler. Bunlar iradelerini kiraya vermişler. Bizim inancımızda akledenler için Kur’an’da hikmetler vardır.” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzlülere seslenen Erdoğan, metrobüsten memnun olup olmadıklarını sorarak şöyle devam etti: “Metrobüsten memnun musunuz? İnşallah şimdi size bir de bizim hediyemiz olacak. Merkezi yönetim olarak metroyu getireceğiz. Ve Büyükçekmece merkeze kadar metro gidecek. Biz yaparız. Kardeşlerim, biz hizmet üretiyoruz. Onlar iftira, hakaret siyaseti üretiyorlar. Aramızdaki fark bu. Onun için diyorum ki şu kalan 22 gün, bugünü saymazsak 21 gün. Gece gündüz demeden çalımlaya var mıyız? Çok çalışacağız. 30 Mart akşamı ah şu eve de gitseydim demeyelim.”

CİHAN

Yorumlar