Erdoğan: Birilerinin meşru olmayan hevesleri bizleri bu yoldan döndüremez

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, birilerinin meşru olmayan heveslerinin kendilerini yollarından döndüremeyeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Birilerinin meşru olmayan hevesleri bizleri bu yoldan döndüremez

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, birilerinin meşru olmayan heveslerinin kendilerini yollarından döndüremeyeceğini söyledi.

        Başbakan Erdoğan, yaşadığı ses kısıklığı nedeniyle katılamadığı programın yerine düzenlenen mitinge katılmak üzere bugün Konya'ya geldi. Erdoğan, Konya Bilim Merkezi'nin ardından içinde KONTV'nin de bulunduğu Anadolu Medya Grup (ANMEG) hizmet binasının açılış törenine katıldı. Binaya gelişinde Erdoğan'ı BANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, KONTV Genel Müdürü Şükrü Hıdıroğlu, Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay ve Haber Dairesi Başkanı Mustafa Tatlısu ve vatandaşlar karşıladı.

        Açılışta ilk olarak konuşan ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, KONTV'nin gelecek dönem daha kaliteli yapımlarla halka hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

        Başbakan Erdoğan ise konuşmasında, KONTV'ye övgüler yağdırdı. Alanda toplanan kalabalığa, "Coşkunuzdan dolayı sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hiç endişeniz olmasın, biz yola çıkarken ne dediysek oradayız, kefenimizi giyerek yola çıktık." diye seslenen Erdoğan, birilerinin meşru olmayan heveslerinin kendilerini yollarından asla döndüremeyeceğini ifade etti.

        Erdoğan, KONTV'nin 22 yıllık yayın hayatında, Türkiye'deki televizyon kuruluşları içerisinde çok farklı bir yeri olduğunu belirterek, "Onlar da bugüne kadar dik durdular. Temennim bu çizgilerini hiçbir zaman hiçbir güce teslim etmeden sürdürmeleridir." ifadelerini kullandı.

        Konya'ya bugün teşekkür ziyareti için geldiğini anlatan Erdoğan, "Büyükşehirler içerisinde Konya bize en büyük desteği vererek, 1 numara oldu. Güzel Konyamızda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu.

        İçinde KONTV'nin de bulunduğu ANMEG hizmet binasının, Selçuklu mimarisinin çok güzel bir örneği olduğunu ifade eden Başbakan, daha sonra yanındakilerle birlikte kurdelayı kesti.

        Erdoğan, açılışın ardından binada incelemelerde bulundu. Reji bölümüne de geçen Başbakan, bir süre canlı yayını yönetti.

        Açılışa Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

CİHAN

Yorumlar