Erdoğan: Aradık, sorduk, diktatörü bulduk: İnönü

Adıyaman'da halka hitap eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile AK Parti hükümetine karşı darbe yapılmak istendiğini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Aradık, sorduk, diktatörü bulduk: İnönü

Adıyaman'da halka hitap eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile AK Parti hükümetine karşı darbe yapılmak istendiğini öne sürdü. Halktan destek isteyen Erdoğan, "30 Mart'ta siz sandıkta hesap soracaksınız. Ardından hukuk yoluyla da biz hesabını soracağız." açıklamasında bulundu.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun diktatörlük yakıştırmasına da cevap veren Erdoğan şöyle konuştu: "Bakınız, aradık sorduk, diktatörü bulduk. Ey CHP senin içinde.. Kim? İnönü. İşte İtalya'da biliyorsunuz orada Nazi faşizm bunlar iktidar olduğunda onları ilk tebrik edenlerden olmuştu. Öyle ki bunlar Dersim'de katliamın baş sorumlusudur. Baş sorumlu olduğu halde bugün kalkıp CHP genel müdürü Dersimli olduğu halde orayla ilgili bir kelime edebiliyor mu? Edemez, çünkü onu söylediği anda bataklığa batacak, bunu biliyor." CİHAN

Yorumlar