Erdoğan'a suikast timinden 11'i daha ele geçirildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen iki asker daha yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'a suikast timinden 11'i daha ele geçirildi
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerden ikisi daha yakalandı.

Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde dün akşam vatandaşların ihbarı üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında 9 askerin yakalanmasının ardından güvenlik güçleri, bölgedeki çalışmalarını sürdürdü.

Söz konusu çalışmalar kapsamında aranan darbeci askerlerden Mustafa Serdar Özay ile Muammer Gözübüyük de aynı bölgede yakalandı.

Gözaltına alınan darbeci askerler, Çetibeli karakoluna götürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele saldırıda bulunan darbeci askerlerin toplam sayısının 37 olduğu açıklanmıştı.

Saldırının ardından ormanlık alana kaçan askerlerden 25'i daha önceki operasyonlarla yakalanmıştı. Gözaltına alınan zanlılardan 23'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Bu askerlerden 2'sinin işlemleri ise Muğla Emniyet Müdürlüğünde sürüyor.

Timde görev alan askerlerden biri ise hala kayıp. Kayıp olan kişinin yüzbaşı olduğu belirtiliyor.

Yorumlar

Ali fuat Suikastcı tim terörüst dediğiniz o askerlerin araştılmasını istiyorum içlerinde vatan sevgisiyle verilen emirleri canı pahasına gözünü kırpmadan verecek gençler var ama operosyon var deyip de bilgi verilmediyse o çocukların görev yaptıgı yerleri başarıları ve emre itaatlerini sicillerinin araştırılarak ceza verilmesini istiyorum kurunun yanında yaşlar da yanmasın ışte bu generallerin albayların binbaşılar bu çocukların iyi niyetlerini kötüye kullandıysalar tüm türkiye olarak halkımızı helal etmiyoruz başta cumhur başkanımız olmak üzere başbakanımız ve devlet büyüklerime sesleniyorum bu mesajımın devlet büyük lerine ulaşmasını istiyorum arz ederim...