Erdemli'de Kutlu Doğum'a özel program

Özel Erdemli Yıldırımhan Koleji tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Programda Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhittin Akgül tarafından bir konferans verildi.Kutlu...

Google Haberlere Abone ol
Erdemli'de Kutlu Doğum'a özel program

Özel Erdemli Yıldırımhan Koleji tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Programda Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhittin Akgül tarafından bir konferans verildi.

Kutlu Doğum programı Erdemli Tabiye Camii İmam Hatibi Kudret Yılmaz’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda Kargıpınarı Okuma Salonu öğrencilerinden Meral Erarslan tarafından “Kırk Yaşındasın” adlı şiir okundu. Programda duygu dolu anlar yaşandı. Yıldırımhan Koleji müzik öğretmeni İlyas Akarsu tarafından ilahilerin seslendirildiği programda, okul müdürü Aydın Kurt tarafından protokole gül takdim edildi.

Ayrıca Yıldırımhan Koleji öğrencileri arası şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren 6 öğrenciye madalya ve tablo hediye edildi.

Programda konuşan Yıldırımhan Koleji Müdürü Aydın Kurt, "2014 yılı Kutlu Doğum Haftasının ana temasının 'Peygamberimiz ve İnsan Onuru' üzerinedir. Nisan ayı Peygamber Efendimiz'in Kutlu Doğumu'nun olduğu aydır. Nisan ayı gelince yüreklerimiz kıpır kıpır oluyor. Kalplerimizin atışı farklılaşıyor. Heyecanlarımız günden güne artıyor. Yıldırımhan Koleji olarak 14-20 Nisan tarihleri arasında ilçemizin her köşesinde Sevgili Peygamberimiz'in adı anılacak ve her yönüyle kendisinin getirdiği mesajlar anlatılacaktır. Kutlayacağımız Kutlu Doğum Haftasının, bütün Müslümanların gönlünde kardeşlik duygusunun ve insan onuruna yaraşır bir yaşam tarzının gelişmesine vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Programda ayrıca Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhittin Akgül tarafından bir konferans verildi.

Cihan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Mustafa Cerit tarafından Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhittin Akgül’e konferans sonunda bir plaket ve buket takdim edildi. Program sonunda gül ve sütlaç dağıtımı ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar