Erdemli Gençlik kamp keyfi yaşadı

Ankara Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübü ile Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Kızılcahamam ilçesinde gençler için kamp düzenledi.Yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan gençler, Kızılcahamam kampı ile ödüllendirildi. Kısa...

Google Haberlere Abone ol
Erdemli Gençlik kamp keyfi yaşadı

Ankara Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Kulübü ile Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Kızılcahamam ilçesinde gençler için kamp düzenledi.

Yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan gençler, Kızılcahamam kampı ile ödüllendirildi.

Kısa sürede bine yakın üyeye ulaşan Erdemli Gençlik Kulübü, gençlerin geleceğe hazırlanmasına katkı sağlamayı sürdürüyor. Birçok imkanın ücretsiz olarak sunulduğu kulüpte teknoloji, sanat, tarih, spor, dil kursları gibi değişik alanlarda eğitimler veriliyor.

Milli ve manevi değerlerin aşılandığı, el becerilerinin geliştirildiği, okuma alışkanlığının kazandırıldığı gençler bir hafta boyunca Kızılcahamam’da kamp yaptı. Gençleri kamp alanında Belediye Başkanı Selçuk Çetin adına Başkan Yardımcısı Osman Kayaer ziyaret etti. İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Alparslan Yalçınkaya, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar