Erciyes’te kayak sezonu açılışında hizmetler ücretsiz

Erciyes Dağı Kayak Merkezi'nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kayakseverlere bir hediyesi olacak.

Google Haberlere Abone ol
Erciyes’te kayak sezonu açılışında hizmetler ücretsiz

Erciyes Dağı Kayak Merkezi'nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kayakseverlere bir hediyesi olacak. Kayseri halkı, Erciyes'teki 18 mekanik tesisten açılışa özel hafta sonu ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Son yağışlarla birlikte Erciyes'teki kar kalınlığı 80 santimetreye çıkarken pistler de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ tarafından hazır hale getirildi. Erciyes'in kayak için hazır hale gelmesiyle sezon açılış tarihi de 14 Aralık Cumartesi günü olarak belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sezonun açılması nedeniyle kayakseverlere bir jestte bulundu. 14 Aralık Cumartesi ve 15 Aralık Pazar günleri Erciyes'teki 18 mekanik tesisten Kayseri halkı ücretsiz olarak faydalanabilecek.

100 KİLOMETRE PİST HAZIR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en iyi kayak merkezlerinden biri haline getirmek için önemli yatırımlar yaptığı Erciyes'te kayak pisti sayısı 34'e çıktı. Pistlerin toplam uzunluğu ise 100 kilometreyi buldu. Bu pistlere kolaylıkla ulaşımı sağlayacak 18 mekanik tesis bulunuyor. Mekanik tesislerin toplam uzunluğu ise 23 kilometre civarında. 18 mekanik tesis sezon açılışına özel hafta sonu ücretsiz olarak çalışacak. CİHAN

Yorumlar