Erciş’te öğrencilere ücretsiz halı saha hizmete girdi

Erciş Kaymakamlığı tarafından SODES projesi olarak hayata geçirilen kapalı halı saha 200 bin TL’ye mal oldu.

Google Haberlere Abone ol
Erciş’te öğrencilere ücretsiz halı saha hizmete girdi

Erciş Kaymakamlığı tarafından SODES projesi olarak hayata geçirilen kapalı halı saha 200 bin TL’ye mal oldu. 2013 yılı SODES kapsamında yapılan projeden ilçedeki tüm öğrenciler ve kulüpler ücretsiz faydalanmakta.

Halı sahanın açılışını, ilçe Kaymakamı Barboros Baran, Erciş Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Abdulselam Elçi ile yaşları 50’nin üzerinde olan eski futbolcular yaptı. Aralarında kaymakamın ve Spor Müdürünün de bulunduğu bir dostluk maçı yapıldı. Maç dostluk maçı olunca skor da 8-8 berabere bitti. Maçtan sonra soba üzerinde kestane pişirip yiyen sporcular keyifli dakikalar yaşadı.

İlçe Kaymakamı Barboros Baran, halı sahadan haftada yaklaşık 500 öğrencinin ücretsiz faydalanacağını belirtip, "Bu bizim için çok önemli bir rakam. Çocuklarımız boş zamanlarını ve beden eğitimi derslerini daha nezih ve güvenilir bir ortamda geçirmektedir. Ücretsiz olması da öğrencilerimiz için son derece önemlidir. Bu halı sahanın yapımında büyük emeği olan İlçe Spor Müdürümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Gençlik Spor Müdürü Abdulselam Elçi ise; "Memleketimize yapılan hizmetlerde bizim de bir payımız varsa kendimizi şanslı hissederiz. İlçemize, özellikle öğrencilerimize büyük bir hizmet diye düşünüyorum. Memleketimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar