Erbeyin: Başbakan, bölücü ve vatan hainleri dışında herkesle kavgalı

MHP Denizli eski Milletvekili Salih Erbeyin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve geldiği 2002 yılından beri bölücü ve vatan hainleri dışında herkesle kavgalı olduğunu, kendinden olmayanı "Haşhaşi" ya da hain ilan ettiğini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Erbeyin: Başbakan, bölücü ve vatan hainleri dışında herkesle kavgalı

MHP Denizli eski Milletvekili Salih Erbeyin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve geldiği 2002 yılından beri bölücü ve vatan hainleri dışında herkesle kavgalı olduğunu, kendinden olmayanı "Haşhaşi" ya da hain ilan ettiğini öne sürdü. MHP Acıpayam Belediye başkan adayı Rıza Gençoğlu, Erbeyin’le birlikte seçim çalışmalarını Dedebağı ve Darıveren köylerinde sürdürüyor. Problemleri çözüme kavuşturulmuş bir Acıpayam için vatandaşlardan destek isteyen Gençoğlu, “Türkiyemiz'e model olacak, modern, çağdaş ve sosyal bir kent anlayışıyla Acıpayam'ı yeniden inşa edeceğiz. Ortak aklın yönlendirdiği işçi, memur, esnaf ve köylü vatandaşlarımıza yönelik ürettiğimiz projeler sayesinde refah seviyesini daha da arttıracağız.” dedi.

Salih Erbeyin ise Başbakan Erdoğan’ın güç zehirlenmesi yaşadığını iddia ederek, “Başbakan'ın topluma karşı hoşgörülü olması lazım. Kavgacı ve ötekileştirici tavrından bir an önce vazgeçmesi gerekir, yoksa ülkeyi germenin kimseye bir faydası olmaz. Başbakan, üç dönemdir ülkeyi yönetiyor. Birinci dönemine çıraklık, ikinci dönemine kalfalık, üçüncü dönemine de ustalık adını verdi. Peki dördüncü dönem ne oluyor? İşte bu dördüncü dönemin ne olduğuna Türk halkı karar verecek. 30 Mart yerel seçimleri de bunun için çok önemli bir fırsat.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar