Erbakan kabri başında anıldı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 4. yıl dönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Google Haberlere Abone ol
Erbakan kabri başında anıldı

27 Şubat 2011 yılında hayatını kaybeden eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 4. sene dönümünde Zeytinburnu’nda olan Merkezefendi Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine öğrenciler, sivil cemiyet kuruluşları ve sevenleri katıldı. Üsküdar Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’ne bağlı Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezleri nedeni ile gerçekleştirilen anma töreninde Kur’an-ı Kerim okunurken, öğrenciler Necmettin Erbakan için dua etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ERBAKAN’IN FİKİRLERİNİ DE ANLASIN"

Dualar ederek Erbakan’ın hatırasını yaşatmak istediklerini belirten edebiyat öğretmeni Mehmet Sözer, “Öğrencilerimiz ve gençlerimizle ortak verilen bir mücadelenin, yalnızca yüzeysel değil düşüncesi taraflarının da anlaşılabilmesi hesabına burada toplanmış bulunuyoruz. Bu konunun anlaşılabilmesi için burada konferans verecek değiliz. Hatıralarını okuyarak, bize emanet ettiği çalışmaları devam ettirebiliriz. Bizler paha verdiğimiz insanların kabirlerine gelerek, dualarımızı yaparız. Gençler yalnızca Erbakan Hoca’yı uzaktan tanımasınlar diye bu programı düzenledik” dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar