Erbakan: Hükümetin gittiği yolun yanlış olduğunu göstermek için oy kullanın

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan, “Biz Mili Görüş olarak koltuk sevdası, makam mevki uğruna büyük Orta Doğu projesine göz yumanlardan değiliz.

Google Haberlere Abone ol
Erbakan: Hükümetin gittiği yolun yanlış olduğunu göstermek için oy kullanın

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan, “Biz Mili Görüş olarak koltuk sevdası, makam mevki uğruna büyük Orta Doğu projesine göz yumanlardan değiliz. Biz ABD ziyaretleriyle övünenlerden değiliz. Biz milli görüşçüler olarak Amerika’dan, İsrail’den izin almadan Gazze’ye ziyaret yapamayanlardan değiliz.” dedi. Erbakan, yanlışlara olur vermek değil, dur demek için hükümetin gittiği yolun yanlış olduğunu göstermek için bir uyarıda bulunmak için oyların kullanılmasını istedi.

SP Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan, Muş'ta partisinin düzenlediği seçim mitingine katıldı. Saadet Partisi'nin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Genel Başkan Mustafa Kamalak'ın Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin seçim mitingine katılmak üzere Muş'a geldi. Belediye Meydanı'nda düzenlenen seçim mitinginin açılış konuşmasını yapan SP Muş Belediye başkan adayı Muhittin Aytunç, Saadet Partisi'nin milletinin partisi olduğunu vurgulayarak, seçilmesi halinde belirli bir kesimin değil, Muş'un başkanı olacağını söyledi.

Önceki yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin başka bir partiye destek verdiği dedikodularının ortalıklarda gezdiğini ifade eden Aytunç, bunun bir iftira olduğunu ve kesinlikle böyle bir taraf seçmenin olmadığını vurguladı. Aytunç, “Belediyemizde karar almadan önce şehrin eğitim camiasından tutun da kanaat önderlerine kadar her kesimle istişare yaparak karar alacağız. Biz sadece belediye meclisinin aldığı kararlarla memleketi yönetmeyeceğiz. 30 Mart günü şehrin 'emin'ini seçeceksiniz, biz diyoruz ki gelin işi ehline verin. Milli Görüş belediyeciliğine yabancı değilsiniz. Biz bu memlekete Milli Görüş hizmeti yapmış insanlarız, sizler bizi yakından tanıyorsunuz. 30 Mart günü hür iradenizle mührünüzü Saadet Partisi'ne vurun.” diye konuştu.

“MAKAM MEVKİ UĞRUNA BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİNE GÖZ YUMANLARDAN DEĞİLİZ”

SP Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan ise 1971 yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından kurulan Milli Nizam Partisi'nin ilk resmi üyesinin Malazgirtli olduğunu vurgulayarak, “1971 tarihinde Anadolu'nun kapıları şuurlu Müslümanlara ve Milli Görüş'e buradan, Malazgirt Ovası'ndan açıldı. İşte bu sebeple son derece önemli ve müstesna bir beldedeyiz. Milli Görüş'ün merkezinde imanlı ve inançlı insanların diyarında bulunuyoruz. Cenab-ı Allah bu birlikteliğimizi, bu coşkumuzu daim kılsın inşallah.” şeklinde konuştu.

Erbakan, Mili Görüş olarak Siyonizm’in, ırkçı emperyalizmin işbirlikçisi ve hizmetkârı olmadıklarını belirterek, "Biz Mili Görüş olarak koltuk sevdası, makam mevki uğruna büyük Orta Doğu projesine göz yumanlardan değiliz. Biz ABD ziyaretleriyle övünenlerden değiliz. Biz milli görüşçüler olarak Amerika’dan, İsrail’den izin alamadan Gazze’ye ziyaret yapamayanlardan değiliz. Biz siyaset yaparken Amerika’dan, Avrupa Birliği’nden, İsrail’den icazet alarak siyaset yapmayız. Biz milli görüşçüyüz, mazlumların sesiyiz. Bu seçimlerden iktidar partisine destek vermek, 12 seneden beri yapılan maddi ve manevi tahribata destek vermek, olur vermek size asla yakışmayacak bir davranıştır. Bu yanlışlara olur vermek değil, dur demek için hükümetin gittiği yolun yanlış olduğunu göstermek için bir uyarıda bulunmak için oylarınızı kullanın. Yılda 25 milyar dolar faiz demek eski parayla 120 katrilyon para demektir. Yılda 120 katrilyon lira faiz demek ayda 10 katrilyon faiz ödüyoruz demektir.” diye ifade etti.

“BİZ 6 MİLYAR İNSANIN KURTULUŞU İÇİN BU ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”

Erbakan, 30 Mart'ın bir milat olduğunu, Milli Görüşçü olmanın çok büyük anlam taşıdığını ifade etti. Fatih Erbakan, şöyle devam etti: “Milli Görüş ve Saadet Partisi, diğer 70 partiden bir tanesi değildir. Erbakan hocamızın her fırsatta ifade ettiği gibi, biz diğerlerinden bir tanesi değiliz. Biz herhangi bir parti değiliz. 70 tane partinin 71'incisi değiliz. Neden bunları söylüyoruz biliyor musunuz? Çünkü biz milli görüşçüler şan, şöhret, makam-mevki, kendi ismimiz için, kendi nefsimiz için bu çalışmaları yapmıyoruz. Biz 6 milyar insanın kurtuluşu için bu çalışmaları yapıyoruz. Biz bu çalışmalarımızı bize oy versinler diye değil, Allah rızası için yapıyoruz. Bizim bir elimize Başbakanlığı, diğer elimize de Cumhurbaşkanlığını verseler yine de davamızdan vazgeçmeyiz.” dedi. Erbakan, Muş'ta yeniden Milli Görüş ruhunun canlanması için 30 Mart'ın bir milat olduğunu belirtti. Yapılan konuşmaların ardından halkı selamlayan Erbakan, daha sonra Muş'tan ayrıldı.



CİHAN

Yorumlar