Erbaalı ev hanımları eğitime destek için birleşti

Tokat Erbaa’da gönüllü ev hanımları ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. El emeği göz nuru ev malzemeleri ile çeşitli tatlı ve yemeklerin sunulduğu kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak...

Google Haberlere Abone ol
Erbaalı ev hanımları eğitime destek için birleşti

Tokat Erbaa’da gönüllü ev hanımları ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. El emeği göz nuru ev malzemeleri ile çeşitli tatlı ve yemeklerin sunulduğu kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceği belirtildi. Cumhuriyet Mahallesi Erek Caddesi üzerinde kurulan kermesin 15 gün süre ile halka açık olacağı kaydedildi.

Çeyizlik malzemeler, mutfak-ev malzemeleri, tatlı, pasta ve gözleme çeşitlerinin yer aldığı kermesin açılışına Erbaa Beldiye Başkanı Hüseyin Yıldırım, İlçe Sağlık Müdürü Sinan Gençay, FEM Dershanesi Müdürü Musa Çiçek, Erbaa Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri (ESİAD) Yakup Arslan, Erbaa Nergis Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurhan Uzun ve çok sayıda davetli katıldı.

Kermesten elde edilen gelirin hayırlı işler ve eğitim hizmetleri için harcanacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, bu tür hizmetlerin devam etmesi dileğinde bulundu. Ev hanımlarını özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Yıldırım, "Eğitim için yapılan bütün gayretler takdire şayandır. Ben gönüllü hanımları yaptıkları bu çalışmadan dolayı kutluyor, kendilerine ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Yıldırım konuşmasının ardından yapılan dua ile kermesin açılış kurdelesini kesti. Açılışa katılan konuklar kermesi gezerek alışveriş yaptı.

Nergis Hanımlar Derneği Başkanı Nurhan Uzun, kermese katkı sunan gönüllü hanımlara minnettarlığını dile getirdi. Ev hanımlarının el emeği göz nuru olan ürünlerin satılması ile elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağını dile getiren Uzun, verdikleri desteklerden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Kermeste ev yapımı pasta börek, dolma çeşitleri, gözleme, mantı, tatlı çeşitleri ve çeyiz ürünleri yer alıyor. CİHAN

Yorumlar