Erbaa’da engelli vatandaşlar, engelli nakil aracı ile rahat edecek

Daha önce kaldırımların engellilere göre yeniden düzenlenmesi gibi çalışmalara imza atan Tokat'ın Erbaa Belediyesi aldığı engelli nakil aracı ile engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak.

Google Haberlere Abone ol
Erbaa’da engelli vatandaşlar, engelli nakil aracı ile rahat edecek

Daha önce kaldırımların engellilere göre yeniden düzenlenmesi gibi çalışmalara imza atan Tokat'ın Erbaa Belediyesi aldığı engelli nakil aracı ile engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak. Tamamen engellilere göre dizayn edilen araç, engelli vatandaşları evlerinden alıp gitmek istedikleri yere götürecek. Araç, engelli vatandaşlar ile refakatçilerini aynı anda taşıyabilecek.

Aracın ilk hizmet gününde engellilerin sevinçlerine ortak olan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, amaçlarının engellilerin hayatlarını daha çok kolaylaştırmak olduğunu vurguladı. Belediyenin sorumluluğunun bilincinde yeni projelere imza atacağını kaydeden Yenihan, kentte engelli vatandaşların hiçbir sorunun kalmamasını istediklerini kaydetti.
Erbaa Belediyesi'nin engellilerin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Yenihan, "Erbaa Belediyesi engelli vatandaşların hayatlarını daima kolaylaştırmak için çalışıyor. Bu nedenle altyapıdan üst yapıya kadar birçok projemizi gerçekleştirirken engellileri de düşünerek dizayn ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar ile engelli vatandaşlarımız daha rahat hayatlarını devam ettiriyorlar. Biz sadece üst yapı ve altyapıda kalmıyoruz. Engellilerimize daha farklı projeler ile destek çıkmaya gayret ediyoruz. Engelli nakil aracı 4 engellimizi ve refakatçisini rahatlıkla istediği yere taşıyacak. Bu şekilde engelli vatandaşlarımız istedikleri yerlere kolayca gidebilecek." dedi. CİHAN

Yorumlar