Erbaa'da balık pazarı açıldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yeni açılan balık pazarı “Dört mevsim balık” sloganıyla Yöresel Ürünler Pazarı içinde hizmet vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Erbaa'da balık pazarı açıldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yeni açılan balık pazarı “Dört mevsim balık” sloganıyla Yöresel Ürünler Pazarı içinde hizmet vermeye başladı. Önceleri seyyar tezgahlarda balık satan esnaf, yeni yerlerinden oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Balıkçılar, "Açık alanda seyyar olarak hizmet verirken bazen kar ve buzun üstünde ekmek paramızı kazanmaya çalışıyorduk. Şimdi ise kapalı ve temiz bir alanda hizmet vermeye başladık. Balık pazarıyla birlikte artık bizlerin de esnaf kimliği oldu. Bizleri zor şartlarda balık satmaktan kurtarıp böyle güzel bir mekan tahsis eden Belediye Başkanımız Ahmet Yenihan’a çok teşekkür ederiz." dedi. Başkan Yenihan ise yaptığı açıklamada, “Tüm hizmetlerimizi, insan odaklı projelendiriyoruz. Bunlardan biri de Erbaa Balık Pazarı. Yeni hizmet vermeye başlayan balık pazarımızla balıkçı esnafımızı, kışın zor şartlarda balık satmaktan kurtarmış olduk. Halkımıza daha nezih bir ortamda alışveriş yapmak ve periyodik denetimleri yapılan balıkları tüketme imkanı sağlamış olduk.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar