Erbaa Belediyesi İmbat Deresi çevresini çekim merkezi yapacak

Tokat'ın Erbaa Belediyesi, İmbat Deresi ve etrafını rehabilite ederek, "İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu" projesini geliştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Erbaa Belediyesi İmbat Deresi çevresini çekim merkezi yapacak

Tokat'ın Erbaa Belediyesi, İmbat Deresi ve etrafını rehabilite ederek, "İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu" projesini geliştirdi. Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, çevre ödüllü bir belediye olarak ilçedeki derelerin kenarlarını ıslah edip halkın keyif alacağı bir yapıya dönüştürdüklerini söyledi.

Başkan Yenihan, yaptığı açıklamada, "Bunlardan bir tanesi de 'İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu' projesidir. İlçe merkezimizin güneyinden başlayıp en kuzeyde Kelkit Nehri'ne dökülen İmbat Çayı'nın kenarlarını rehabilite ederek oturma alanları, yürüyüş parkuru, seyir terasları, bisiklet yolları ve bisiklet parkı, spor sahaları, fitness aletleri ve çocuk oyun alanlarıyla donatacağız. GOP, Ziya Gökalp ve Yıldırım Beyazıt mahallelerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizin güzel vakit geçirebileceği, spor yapabileceği, alternatif bir yeni yaşam alanı oluşturacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar