Engin Alan: Hesap vermeden bu dava bitmez

Sincan Cezaevi'nden tahliye olan Balyoz davası hükümlüsü ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Engin Alan yaptığı açıklamada, hesap verilmeden bu davanın bitmeyeceğini söyledi. Meclis'e ne zaman gelip gideceğinin kendi inisiyatifinde olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Engin Alan: Hesap vermeden bu dava bitmez

Sincan Cezaevi'nden tahliye olan Balyoz davası hükümlüsü ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Engin Alan yaptığı açıklamada, hesap verilmeden bu davanın bitmeyeceğini söyledi.

Meclis'e ne zaman gelip gideceğinin kendi inisiyatifinde olduğunu belirten Engin Alan, “Ben dağlarda yatmaya alıştım, yatak aramıyorum. Bana göre hiçbir şey değişmemiş. Çok fazla değişen bir şey yok. O değişenlerin ne olup ne olmadığını ilerde konuşacağız. Anayasa Mahkemesi bu ülkede rezil edilen yargıyı adına yetki kullandığı Türk milletine itibar olarak iade etmiştir. AYM başkanı ve sayın üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese söyleyecek sözümüz vardır. Vakti zamanı gelince herkes nasibini alacaktır. Özellikle biz cevap verme imkanına sahip değilken, altını çizerek söylüyorum, bir anamıza küfretmedikleri kalan sizin camianızdakiler başta olmak üzere herkes nasibini alacaktır. Dışarıda olanlar bizden daha büyük acılar çektiler.” ifadelerini kullandı.

Alan açıklamalarına şöyle devam etti: “Bunu yapan ne kadar alçak varsa bu ülkenin gerçekten hakim ve savcıları onurlu, haysiyetli, vicdanlı, adaletli, hakim ve savcıları önüne oturup hesap vermeden bu dava bitmez. Hiç kimse bunun yanına kar kalacağını zannetmesin. Hodri meydan.”

Ayrıca basın mensuplarının evinde görüntü almasına izin veren Alan, burada yakınları ile sohbet etti. Engin Alan'ın eşi ise çok mutlu olduklarını ve hazırlık yaptıklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar