Engellilerin tekerlekli sandalye sevinci

Mersin’in Silifke ilçesinde Kızılay ve belediye tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Engellilerin tekerlekli sandalye sevinci

Mersin’in Silifke ilçesinde Kızılay ve belediye tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı malzemelerin temini konusunda hayırseverler ve Silifke Belediyesi’nden destek alan Kızılay Şube Başkanlığı, tekerlekli sandalyeleri sahiplerine ulaştırdı. Sayağzı Mahallesinde yaşayan 45 yaşındaki fiziksel engelli Rahime Bozkurt’a tekerlekli sandalyeyi Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ve Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan teslim etti. Daha sonra Arkum beldesi Arkarası Mahallesinde yaşayan Medine Mumlu’ya tekerlekli sandalyesi ulaştırıldı.

Engellilerin ihtiyaçlarına bir nebze de olsun katkı sağlamak istediklerini belirten Mustafa Beceren, “İhtiyaç sahiplerinin isteklerine imkanlarımız ölçüsünde cevap veriyoruz. Bizlere ulaşan tekerlekli sandalyelerin temini konusunda ve engellilere yönelik diğer malzemelerin temini konusunda Silifke Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel destek vermektedir. Belediyemiz tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın sevinci içerisindeyiz. Kızılay’ımıza desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Engellilere yönelik hizmetlere aralıksız devam ettiklerine değinen Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan da “Toplumun ayrılmaz parçası olan engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde varlık gösteren herkesi kutluyorum. İlçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında özveri gösterenlere teşekkür ediyorum. Belediye olarak engellilerimize yönelik hizmetlerimize ve desteklerimize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar