Engelliler, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti

Engelliler Haftası nedeniyle Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret eden engelliler, verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zafer Yiğit başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Şirin Kırşehir...

Google Haberlere Abone ol
Engelliler, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti

Engelliler Haftası nedeniyle Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret eden engelliler, verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zafer Yiğit başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ve çok sayıda engelli katıldı.

Vali Çakacak, Engelliler Haftası’nın amacının, toplumda engelliler ile ilgili bir farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti. Çakacak, “Engelliler Haftası vesilesiyle bir hafta dahi olsa toplumun bütün kesimleri engellilerle ilgili olarak yapılan çalışmaları duymakta ve bu konuya duyarlı olmalarına imkan sağlamaktadır. Engelli olmak kişinin elinde değildir. Bazı vatandaşlarımız doğuştan engelli iken bazıları da çeşitli sebeplerle sonradan engelli olabilir. Dolayısıyla herkes engelli adayıdır. Engellilere ait sorunları, toplumun tüm kesimleri kendi problemleri gibi görmelidir. Ancak bu şekilde engelli kardeşlerimizin yaşadığı sorunları daha iyi anlayabilir ve onların problemlerine çözüm getirme fırsatı bulabiliriz.” dedi.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, engellilerin kendisine hediye ettiği el yapımı eserleri de kabul ettiği ziyaret, yönetici ve engellilerin sorunlarını aktarmaları ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar