Engelli vatandaşlar evlerinde vergilerini ödeyebilecek

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi mobil vezne tahsilatıyla engelli, yaşlı, sağlık sorunu bulunan ve çeşitli sebepler ile belediyeye gelemeyecek durumda olan vatandaşlar belediye ekiplerini arayarak vergilerini adreslerinde ödeyebilecek. Tepebaşı...

Google Haberlere Abone ol
Engelli vatandaşlar evlerinde vergilerini ödeyebilecek

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi mobil vezne tahsilatıyla engelli, yaşlı, sağlık sorunu bulunan ve çeşitli sebepler ile belediyeye gelemeyecek durumda olan vatandaşlar belediye ekiplerini arayarak vergilerini adreslerinde ödeyebilecek.

Tepebaşı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan hizmetle vatandaşların hayatı kolaylaşıyor. Engelli veya herhangi bir sağlık problemi bulunan vatandaşlar 700 00 26 nolu telefonu arayarak ekipleri adreslerine çağırabilecek. Ayrıca diğer Tepebaşı sakinleri de vergilerini öderken Mobil Vezne Tahsilat Aracı ile artık mahallelerinde vergilerini ödeyebiliyor. Hazırlanan program dâhilinde her gün başka bir mahallede mobil vezne hizmeti yürüten ekipler, mayıs ayı boyunca hizmet verecek. Vatandaşlar 444 44 26 nolu Mavi Masa birimini arayarak veya bağlı bulundukları muhtarlıklardan mobil hizmet aracının hangi gün mahallelerinde olacağını öğrenebilecek.

CİHAN

Yorumlar