Engelli bireyler kum heykellere hayran kaldı

Antalya’da düzenlene kum heykel festivaline katılan engelli bireyler kum sanatından yapılanlara hayran kaldı. Bu yıl 8’incisisi düzenlenen Kum Heykel Festivali, özel konuklarını ağırladı. Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon...

Google Haberlere Abone ol
Engelli bireyler kum heykellere hayran kaldı

Antalya’da düzenlene kum heykel festivaline katılan engelli bireyler kum sanatından yapılanlara hayran kaldı.

Bu yıl 8’incisisi düzenlenen Kum Heykel Festivali, özel konuklarını ağırladı. Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Engelli Dayanışma Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezinde eğitim gören engelli bireyler Lara plajındaki Kum Heykel Festivali’ni ziyaret etti. Engelli bireyler, kumdan heykellere hayran kaldı. Yaklaşık 150 engelli bireyin katıldığı Kum Heykeller Festival gezisi, eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.

Engelli bireyler, 60 sanatçının 1,5 ay içerisinde aralıksız çalışmasıyla yapılan ve ‘İmparatorluklar 2’ temasıyla sergilenen kum heykelleri tek tek inceledi. Dünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal ile Napolyon, Cengiz Han ve 1. Petro gibi tarihi kişiliklerin kumdan yapılan heykellerine hayran kalan engelli bireyler bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

CİHAN

Yorumlar