Engelli basketçilerin hedefi namağlup şampiyonluk

2. Lig A dalında mücadele eden Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, oynadığı 7 maçtan da galibiyet alarak ilk yarıyı lider tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Engelli basketçilerin hedefi namağlup şampiyonluk

2. Lig A dalında mücadele eden Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, oynadığı 7 maçtan da galibiyet alarak ilk yarıyı lider tamamladı. Takımın hedefi namağlup şampiyon olup 1. Lig’e çıkmak.

Takım; ilk maçında Küçükçekmece Dostlukspor’u 73-42, İkinci maçında İzmir Buca Engellilerspor’u 100-12, üçüncü maçında İzmir Karşıyakaspor’u 68- 24, dördüncü maçında Sultangazi Belediye Engellispor’u 20-0, beşinci maçında Kocaeli Engellispor’u 119-10, altıncı maçında İzmir R.S.K Engellispor’u 83-29 ve yedinci maçında Aydın Nazilli Engellispor’u 80-28 yendi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli sporcularla gurur duyduğunu belirterek, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız oynadığı 7 maçtan da galip ayrıldı. Galibiyetlerde alınan sonuçlar, bizi ayrıca mutlu etti. Takımımızın yanındayım. 1.Lig hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Engel tanımayan yürekleriyle oynayan sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşaallah 2014-2015 sezonunda Bağcılarımızı 1. Lig’de temsil edeceklerine inancımız tamdır.” dedi.

Basketbol takımının oyuncuları da Lokman Çağrıcı’ya maddi ve manevi yardımlarından dolayı teşekkür ederken, “Başkanımızın bizlere olan güvenini görüyoruz. Çok güzel maçlar çıkartıyoruz. Aynı performansı ikinci yarıda da ortaya koyacağız. Teknik ekibimizin de katkıları ile Bağcılar’ın başarısını tüm Türkiye görecek.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar