Engelleri, eğlenerek aştılar

Eskişehir merkez Tepebaşı Belediyesi, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikte, engelli bireyleri ve ailelerini ağırladı. Yemek sonrası müzik eşliğinde oynayan engelliler, eğlenerek engellerini aşmaya çalıştı.Etkinlikte konuşan...

Google Haberlere Abone ol
Engelleri, eğlenerek aştılar

Eskişehir merkez Tepebaşı Belediyesi, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikte, engelli bireyleri ve ailelerini ağırladı. Yemek sonrası müzik eşliğinde oynayan engelliler, eğlenerek engellerini aşmaya çalıştı.

Etkinlikte konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, engelli bireylerin kendileri için çok önemli olduğunu ve her zaman onların yanında olduklarını söyledi. Ataç, “Dileğim, bu beraberlik her zaman sürsün. Engelli bireylerin önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Yemeğin ardından, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Halkoyunları Topluluğu, halk oyunlarında hünerlerini sergiledi. Halk oyunları ekibinin ardından sahne alan Sanatçı Salim Özkara'nın şarkılarıyla engelli bireyler ve aileleri keyifli dakikalar yaşadı. Engelli bireyler, müzik eşliğinde uzun süre oynayarak engellerini biraz olsun aşmaya çalıştı. Engelli bireyler, daha sonra Başkan Ataç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar