’Emniyet’ten ‘Huzur Toplantısı’

Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü, ‘Huzur Toplantısı’ tertip etti. Toplantıda bir yandan suç oranları ile ilgili verileri aktardı; diğer yandan halkın talep ve şikayetlerini dinledi.

Google Haberlere Abone ol
’Emniyet’ten ‘Huzur Toplantısı’

Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü, ‘Huzur Toplantısı’ tertip etti. Toplantıda bir yandan suç oranları ile ilgili verileri aktardı; diğer yandan halkın talep ve şikayetlerini dinledi.

Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya ilgi büyüktü. Toplantıda söz alan İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, “Beş aydır Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü görevini yürütüyorum. Sultanbeyli görev yapmaktan hoşlandığım ve mutlu olduğum bir ilçe. Sultanbeyli, diğer ilçelerle karşılaştırdığımızda huzurlu bir yer.” dedi. Sultanbeyli’de suç oranlarının gerilerde olduğunu kaydeden Öztürk, “İlçemizde iki tane karakolumuz bulunuyor. Olay olmaması bizi çok sevindiriyor. Sizlerle olmaktan, Sultanbeyli’de görev yapmaktan çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de huzur toplantısının amacının Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların halka aktarılması olduğunu dile getirdi. Keskin, şunları belirtti:

“Huzur toplantılarının iyi olduğu kanısındayım. Kaymakamlığımızın önderliğinde tüm kurumlarla el ele vererek ilçemizde huzurun ve güvenliğin arttığını gördük. Sultanbeyli’de büyük çaplı olaylar olmuyor. Emniyetimiz de halkın huzuru ve güvenliği için çalışıyor. Belediye olarak biz de emniyetimiz ile gençlerimizi bilinçlendiriyoruz. Bilhassa madde bağımlılığı konusu bizim de çok önemsediğimiz bir konu. Bu konuyla ilgili çok sayıda proje hayata geçti.”

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe de güvenliğin çok önemli bir unsur olduğuna değindi. Özefe, şöyle devam etti:

“Güvenlik konusunda son senelerde büyük gelişmeler kaydettik. Bugün Polislerimizin nerdeyse yüzde 70’i üniversite mezunu. Bu bizim için bir değerdir. Yaptığı faaliyetlerden dolayı Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü’nü tebrik ediyorum. İlçemizde suç oranları bir hayli gerilerde. Bu bizi mutlu ediyor. Sultanbeyli’de halkımız İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne büyük yardımlarda bulunuyor. Bunun yanında kurumlarımızda bir ahenk ile çalışıyor. Belediyemiz emniyet güçlerimize her konuda yardımcı oluyor.”

‘Huzur Toplantısı’nda Sultanbeyli Emniyet Müdürü Adem Öztürk, ilçede bir senede yapılan çalışmaları sunumla anlattı. Sunumun ardından İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk katılımcıların taleplerini dinledi ve soruları cevapladı.
CİHAN

Yorumlar