Emniyette terfiler gecikmeli ve sınırlı geldi

Emniyet Genel Müdürlüğü, bu sene alışılmışın dışında, polis amirlerinin terfisini gecikmeli olarak açıkladı. Komiserlikten başkomiserliğe, başkomiserlikten emniyet amirliğine, 2. sınıf emniyet müdürlüğünden 1. sınıf emniyet müdürlüğüne...

Google Haberlere Abone ol
Emniyette terfiler gecikmeli ve sınırlı geldi

Emniyet Genel Müdürlüğü, bu sene alışılmışın dışında, polis amirlerinin terfisini gecikmeli olarak açıkladı. Komiserlikten başkomiserliğe, başkomiserlikten emniyet amirliğine, 2. sınıf emniyet müdürlüğünden 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfiler açıklanırken, 3. ve 4. sınıf emniyet müdürlüklerinde ise terfi yapılmaması dikkat çekti.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün terfi değerlendirmesi sonucu; Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 3 emniyet müdür yardımcısı birinci sınıfa yükselirken, 34 komiser, başkomiser bir üst rutbeye terfi etti. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kararlarıyla Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 37 kişi terfi etti. Kaçakçılık ve Organize İşler Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Erdoğan, Personel Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Ergül ile Bütçe Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ettirildi. Bu üç ismin, yeni rütbelerini önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle alması bekleniyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, başkomiserlikten emniyet amirliğine 7 kişi, komiserden başkomiserliğe 3 kişi ve komiser yardımcılığından komiserliğe de 24 kişi terfi etti. Öte yandan, terfi bekleyen 3. ve 4. sınıf emniyet müdürleri ise beklenenin aksine terfi ettirilmedi.

CİHAN

Yorumlar