Emniyette şehir dışı atamalar devam ediyor

Türkiye’yi sarsan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası emniyetteki tasfiyeler sürüyor. Bursa’da 950 polisin görev yerinin değiştirilmesinin ardından şimdi de bazı müdür yardımcıları ve şube müdürleri şark görevine gönderildi....

Google Haberlere Abone ol
Emniyette şehir dışı atamalar devam ediyor

Türkiye’yi sarsan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası emniyetteki tasfiyeler sürüyor. Bursa’da 950 polisin görev yerinin değiştirilmesinin ardından şimdi de bazı müdür yardımcıları ve şube müdürleri şark görevine gönderildi. Son atamayla 14 emniyet müdür yardımcısı, 42 şube müdürü ve 13 emniyet amiri başka şehirlerde görevlendirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan son atamalarla birlikte 69 polis müdürü farklı şehirlere atandı. Bursa emniyet müdür yardımcılarından Mustafa Altunsu Kars'a, Gökhan Tuna Erzincan'a, Remzi Bayır Van'a, Ayhan Öztürk Çankırı'ya, Abdullah Kaygusuz Uşak'a, Ercan Tilki Batman'a, Selima Türker İstanbul, Ümit Özyürek ise Erzincan'a emniyet müdür yardımcısı olarak atandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Cüneyt Ünal ise asayiş daire başkan yardımcılığına getirilirken, atamalardan şube müdürleri de etkilendi.

Bursa emniyet müdür yardımcılarından Orhan Çağlayan Kastamonu, Ali Tandoğan Çankırı, İskender Çalışır Bilecik, Himmet Özcan Eskişehir, Oktay Yıldızer ise Erzurum'da, polis meslek eğitim merkezlerinde (POMEM) görevlendirildi.

Atamalar kapsamında, 42 şube müdürü ile 13 emniyet amiri de farklı şehirlerde görevlendirildi. Son atamalarla birlikte şehirde 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında bini aşkın polis ve polis müdürünün görev yerleri değiştirilmiş oldu.

CİHAN

Yorumlar