Emniyet, zabıtayı bilgilendirdi

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Murat Kütük, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amiri Vedat Tiryaki’nin katılımıyla, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine yönelik bilgilendirme...

Google Haberlere Abone ol
Emniyet, zabıtayı bilgilendirdi

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Murat Kütük, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amiri Vedat Tiryaki’nin katılımıyla, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Trafik park, denetim ve düzenlemesi, dilenciler, diğer iş ve işlemler konusuna değinilen toplantıda, yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde de bulunuldu.

İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı, danışmanlar, Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantı, Belediye Brifing Salonu’nda düzenlendi. Toplantıya girişinde, zabıta ekipleriyle ve konuklarla tek tek selamlaşan Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı, toplantının başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu. Personeli bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenlendiğini, bilgilendirme toplantılarının düzenli olarak devam edeceğini ve birlikte çalışılacağını belirten Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, İskenderun Trafik Denetleme Büro Amiri Murat Kütük ve İskenderun Çocuk Büro Amiri Vedat Tiryaki’ye teşekkür etti. Zabıtanın kolluk görevini yerine getirdiğini belirten İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amiri Vedat Tiryaki, yaşı küçük dilenciler konusunda yapılabilecekler ve dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bilgi verdi.

Trafik denetlemeyle ilgili yapılan çalışmalara değinen İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Murat Kütük, görevlilerin, Mobese merkezinde denetim yaptığını, radar aracıyla hız denetimi yapıldığını, ekiplerin trafik kazalarına, trafik düzenine ve trafik denetlemesine baktığını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

CİHAN

Yorumlar