Emniyet ve adliye futbolda karşı karşıya geldi

Samsun Çarşamba Emniyet Müdürlüğü ve Çarşamba Adliyesi’nin oluşturduğu futbol takımları dostluk maçında halı sahada karşı karşıya geldi.Çarşamba ilçesi Nazar Halı Saha'da İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ın komiser...

Google Haberlere Abone ol
Emniyet ve adliye futbolda karşı karşıya geldi

Samsun Çarşamba Emniyet Müdürlüğü ve Çarşamba Adliyesi’nin oluşturduğu futbol takımları dostluk maçında halı sahada karşı karşıya geldi.

Çarşamba ilçesi Nazar Halı Saha'da İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ın komiser ile polislerden oluşturduğu 6 kişilik futbol takımıyla, Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Subaşı’nın hâkimler ve savcılardan oluşturduğu 6 kişilik futbol takımları akşam 30’ar dakikadan iki devre futbol maçı oynadı. İlk yarısı 4–4 berabere biten ve çok çekişmeli geçen maçın ikinci yarısında takımlar birbirlerine 4'er gol daha attı. 8–8 berabere biten maçın ardından oyuncular hep beraber çay içti.

Maçın ardından Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Subaşı ve İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, her fırsatta spor amaçlı futbol oynamaya çalıştıklarını ifade ederek bu maçlara devam edeceklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar