Emniyet Müdürü Onar: Kırıkkale uyuşturucu ile mücadelede 3. sırada

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, uyuşturucu ile mücadelede son bir ayda yapılan çalışmalarda, özellikle toz esrarda Türkiye'de yakalanan miktara bakıldığında Kırıkkale'nin 3.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü Onar: Kırıkkale uyuşturucu ile mücadelede 3. sırada

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, uyuşturucu ile mücadelede son bir ayda yapılan çalışmalarda, özellikle toz esrarda Türkiye'de yakalanan miktara bakıldığında Kırıkkale'nin 3. sırada yer aldığını, kubar esrarda 5'inci, eroinde ise 18'inci sırada yer aldığını söyledi.

Onar, makamında düzenlediği basın toplantısında, son bir ay içerisinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bu çalışmalar kapsamında tek seferde yaklaşık bir ton esrar ele geçirildiğini anlatan Onar, "Düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 22 kişi gözaltına alınmış, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Son bir aylık yapılan çalışmalarda özellikle toz esrarda Türkiye'de yakalanan miktara baktığımızda Kırıkkale 3'üncü sırada, kubar esrarda 5'inci sırada, eroinde ise 18'inci sırada yer alıyor. 2014 yılında gençlerimizi uyuşturucu maddeden korumak amacıyla birçok önemli projeyi hayata geçireceğiz. Çalışmalarında başarı gösteren KOM, Asayiş ve Trafik Şubesi ekiplerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Onar, ilde asayiş olaylarının en az seviyeye indirilmesi amacıyla, sokaklardaki polis ekiplerinin sayısının artırılmasının hedeflendiğini bildirdi.
CİHAN

Yorumlar