Emniyet Müdürü Kahya'dan marketçilere: Paralarınızı bankada tutun

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, perakende sektörü temsilcilerini hırsızlığa karşı uyardı.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü Kahya'dan marketçilere: Paralarınızı bankada tutun

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, perakende sektörü temsilcilerini hırsızlığa karşı uyardı. Emniyet Müdürü Kahya, "İşyeri güvenliğinizi arttırın, paralarınızı bankada tutun." dedi.

    Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, son zamanlarda işyeri ve marketlerde artan hırsızlık olaylarına karşı perakende sektörünün temsilcileriyle buluştu. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, hırsızlığa karşı işyeri güvenliğini arttırma konusunda perakende sektörü temsilcilerini beklenti ve görüşlerini almak üzere bir toplantı düzenledi. Gold Hotel’de düzenlenen toplantıya Özhan, Şaypa, Furpa, Milli Pazar, Seyhanlar Market gibi birçok perakende sektörü temsilcileri ve toptancıları katıldı.

    Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, toplantıda yaptığı konuşmada, "Hırsızlık olaylarına karşı işyeri güvenliğinizi arttırın ve paralarınızı işyerlerinde değil bankalarda tutun. Hırsızlığı önlemenin en önemli yolu işsizliği önlemektir. Emniyet teşkilatı olarak hırsızlıklara karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Emniyet teşkilatı olarak halkımızı ve işyeri sahiplerini hırsızlıklara karşı bilgilendiriyoruz. Bunun yanında teşkilatımızı her yönden modernize etmeye devam ediyoruz. Araç sayımızı her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 4 dakikada olay yerine intikal etmek." diye konuştu.

    GENÇLERİMİZE İSTİHDAM SAĞLIYORUZ

    Perakende sektörü temsilcileri adına konuşma yapan Furpa Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan da sektörün zorluklarına dikkat çekti. Alpaslan, "Bugün Bursa perakende sektörü olarak gençlerimizin kötü yollara bulaşmaması için özellikle işyerlerimizde gençlerimize istihdam sağlıyoruz. Gençlerimizin işsiz kalmaması gerekiyor. Türkiye’de 800 bin gencimiz istihdam bekliyor. Perakende sektörü olarak bizlerin de yatırımlarını artırabilmesi için bürokratik zorlukların aşılması lazım. En önemli beklentimizin birisi de marketlere gıda taşıyan nakliye araçlarımızın trafiğe çıkış saatlerinde yeni düzenlemeler yapılmasıdır." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar