Emniyet Müdürü İşlek, Tatvan’da halkla biraya geldi

Bitlis İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Bitlis’in Tatvan ilçesinde halkla bir araya gelerek "Huzur ve güvenlik" toplantısı yaptı.Çarşı merkezindeki çay bahçesinde ilçe halkı ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü İşlek, Tatvan’da halkla biraya geldi

Bitlis İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Bitlis’in Tatvan ilçesinde halkla bir araya gelerek "Huzur ve güvenlik" toplantısı yaptı.

Çarşı merkezindeki çay bahçesinde ilçe halkı ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, hem polisin görevleri ve yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi hem de halkın sorunlarını dinledi.

Teşkilat olarak çok güzel projeler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade eden İşlek, “Biz halkımıza hizmet etmek için buraya geldik. Rahat etmeye değil, vatandaşlarımızı rahat ettirmeye geldik. Halkımızın her türlü sorunlarını, dertlerini dinlemeye geldik. Sizlere telefon numaramı da vereceğim. Sorunlarınız olduğunda istediğiniz zaman beni arayabilirsiniz. Gençliğin içinde bulunduğu tehdit ve tehlikeleri madde bağımlılığının bulunduğu yerleri takip ediyoruz. Takip etmeye devam edeceğiz. Çocuklarınıza barış havasında üzerimize düşen görevi yapacağımıza emin olun. En büyük destekçimiz sizlersiniz. Siz fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız, bizler değerlendireceğiz. Eleştiriye her zaman açığız.” dedi.

Devletin gülen yüzü olmaya geldiklerini ve her insana çok özel yaratılmış bir varlık olarak baktıklarını ifade eden İşlek, “Bizler hoş bir eda bırakmak için buradayız. Bizim burada ki işimiz burada sevgi, saygı ve muhabbettir. Bu nedenle başka işler peşinde olanlara fırsat vermemiz gerekir. Bizlerde zaten kamu düzenini sağlamak için burada halkımızla birlikte görev yapıyoruz. Her işin başı sağlık ve huzurdur. Sağlık ve huzurun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Bu nedenle memleketin esas sahibi olan halkımıza büyük görevler düşüyor. Devlet hizmet etmek için vardır ancak bu hizmetler yapılırken halkında desteğini almak son derece önem arz ediyor. Polis olarak bizler vatandaştan kaçan değil, her zaman vatandaşın yanında olan olmalıyız. Her insan çok özel yaratılmış bir varlıktır. Biz insanımıza bu yönde bakıyoruz. Devletin gülen yüzü olacağız. Çünkü hep devlet biraz eskilere gittikçe daha soğuk, daha zorba olarak halkın aklında kalmış olabilir. Vatandaşın ayağına gideceğiz. Biz hizmetkarız. İtici değil, bir çekim merkezi olmak, ayrıştırıcı değil birleştirici olmak düsturumuzdur. Yakamıza yapışın, bizden hizmet isteyin. Bizler sizin hizmetkarınızız. Memleketin gerçek sahibi vatandaşlardır. Bizler hizmetliyiz. Hizmet için varız.” diye konuştu.

Konuşmaların adından Emniyet Müdürü İşlek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantının sonunda vatandaşlar İşlek'e ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Toplantıya mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Yorumlar