Emniyet Müdürü Aksu'dan, Başkan Asya’ya ziyaret

Muş Emniyet Müdürü Faik Aksu, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü Aksu'dan, Başkan Asya’ya ziyaret

Muş Emniyet Müdürü Faik Aksu, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Emniyet Müdürü Aksu’nun yaptığı ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Asya, Muş’a hizmet için tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi. Hizmetlerin yanı sıra kentte huzur ve güven ortamının oluşmasında kolluk kuvvetlerinin yapacağı her türlü hizmete destek vereceklerini kaydeden Asya, şunları söyledi: “İçişleri Bakanlığımız tarafından çıkarılan bir kararname ile ilimize Emniyet Müdürü olarak atanan Sayın müdürümüzün ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Daha önce de yapmış olduğumuz açıklamalarımızda ilimizde bulunan bütün kurumlarla koordineli bir şekilde hareket edeceğimizi kamuoyu ile paylaşmıştık. Bu kurumlarımız arasında Emniyet Müdürlüğümüz de bulunmakla birlikte öncelikli kurumlar arasındadır. Belediyemiz başta Valiliğimiz olmak üzere İl Emniyet Müdürlüğümüz ve ilimizde bulunan diğer kurumlarla koordine içerisinde olacağız. Bizim için şehrimizde yapılan hizmetlerin yanı sıra huzur ve güvenliği de önceliklerimiz arasındadır. Bu huzur ve güven kolluk kuvvetlerimiz tarafından sağlanmaktadır. Bize düşen kolluk kuvvetlerimize destek ve yardımcı olmaktır. Ben tekrar Emniyet Müdürümüze bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.”

İl Emniyet Müdürü Faik Aksu ise Başkan Asya’ya yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak, aynı düşünceleri taşıdığını hatırlattı.
CİHAN

Yorumlar